| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Lose mave Fat for en Special Event

  Når du bærer et par ekstra pounds omkring din mave og en særlig begivenhed nærmer sig hastigt, er det nemt at tænke mere over, hvordan du vil se ud i dit tøj end det sjove vil du har ved arrangementet. I stedet for at gå i panik, forpligte sig til at få aktiv i dage, uger eller måneder, før den særlige dag. Ved at udøve flere dage om ugen, og se hvad du spiser, vil du være i stand til at tabe nogle fedt i hele kroppen, herunder omkring din mave, på en støt kurs. Ting du skal
  Scale
  Vis Flere Instruktioner
  1

  afvejes dig selv at notere din nuværende vægt og sætte et realistisk fedttab mål for hver uge, før den særlige begivenhed . At miste 1 pund fedt betyder, at du skal forbrænde 3.500 kalorier mere end du spiser og drikker, hvilket er muligt, hvis du træner ofte og træffe sunde kost valg. MayoClinic.com tyder på, at det er realistisk at planlægge at tabe 1 til 2 pounds per uge. Hvis du ønsker at tabe 1 pund om ugen, for eksempel tage de overskydende 3.500 kalorier skal du brænde og bryde dem ned efter dag. Hvis du planlægger at udøve fem dage om ugen, skal du brænde et overskud på 700 kalorier pr dag.
  2

  Tilføj en række øvelser til din fitness regime til at hjælpe dig med at forbrænde kalorier i et højt tempo. Aerobe øvelser såsom jogging, cykling og svømning er effektive måder at brænde flere hundrede kalorier pr træning. Gym øvelser, såsom ridning en motionscykel eller bruge elliptiske maskine, er også effektive. For eksempel vil en 185-pund person brænde 444 kalorier i løbet af en 30-minutters kørsel ved 6 mph og 466 kalorier i løbet af en energisk 30-minutters træning på øvelse maskine.
  3

  Forbruge en sund kost, der opfylder Center for Ernæring Politik og Promotion er anbefalede daglige kalorieindtag retningslinjer. Centret foreslår, at kvinder bør indtage 1.800 til 2.400 kalorier om dagen, og mænd bør indtage 2.400 til 3.000 kalorier per dag. Disse numre er gennemsnit, og forudsat du motionerer regelmæssigt, vil du sandsynligvis nødt til at spise i den øvre ende af intervallet. Undgå højt kalorieindhold fødevarer, såsom dem højt indhold af sukker og fedt, da disse varer hurtigt fylde din anbefalede daglige indtag af kalorier.
  4

  afvejes dig selv dagligt på samme tid at notere dit vægttab. Selvom du sandsynligvis ikke vil se mærkbare daglige fremskridt, især hvis du planlægger at tabe 1 pund om ugen, gør det hjælper dig med at holde vagt om dit mål. En undersøgelse fra 2007 fra Drexel University fandt, at daglige veje-ins var mere tilbøjelige til at resultere i at tabe eller opretholde vægten, dem, der ikke vejer sig dagligt var mere tilbøjelige til at tage på