| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Balder og ydersiden af ​​låret strækninger

  Udstrækning er en vigtig del af en øvelse rutine, fordi det bidrager til at opretholde eller forbedre din vifte af bevægelse eller fleksibilitet. Balder og ydre lår er to områder, som mange mennesker har svært ved at strække, men der findes effektive måder at strække disse områder, og der er endda modifikationer for varierende evne niveauer. Single Krydset-Leg Stretch

  enkelt krydsede ben strækning er en effektiv måde at strække dine balder og ydre lår, fordi det kan ændres afhængigt af din evne niveau. Du kan enten ligge på gulvet, sidde på gulvet, eller hvis du har problemer med at komme op og ned fra gulvet, kan du sidde i en stol. I nogen af ​​de holdninger, krydser du din højre ankel lige over venstre knæ. Hvis du vælger at ligge på gulvet, så du trække din venstre lår ind mod brystet, og samtidig presser din højre knæ ud med enten hånden eller albuen. I begge de siddestillinger du skubber brystet frem mod dine ben, samtidig med at skubbe din højre knæ væk med enten hånden eller albuen. Skift placeringen af ​​dine højre og venstre ben og udføre den samme strækning.
  Single-Leg Twist

  single-ben twist er en simpel strækning, der involverer spinal rotation . Hvis du har ryg komplikationer, er det bedst, at du vælger en anden stræk. Du starter siddende på gulvet med benene lige ud foran kroppen. Bøj højre ben op og krydse den over dit venstre ben, så bunden af ​​din højre fod er på gulvet på ydersiden af ​​venstre knæ. Så fat ydersiden af ​​din højre lår med din venstre hånd, og træk din højre knæ over mod din venstre side, som du rotere din torso til højre. Udfør den samme strækning på den anden side ved at skifte placeringen af ​​dine arme og ben.
  Krydset-Leg Reach

  overstregede ben rækkevidde involverer dig nåede i tre forskellige retninger for at få en god stretch. Start med at sidde på gulvet med benene krydsede foran kroppen. Walk dine hænder frem, sænke dit bryst mod jorden. Denne del af strækningen har mere vægt på at strække balderne. Holde dit bryst ned, gå dine hænder over til højre, derefter til venstre. Da dine hænder er ved at nå til højre skal du føle en dybere stræk på ydersiden af ​​din venstre lår og omvendt.
  Stretching Tips og sikkerhed

  at forbedre din fleksibilitet, du skal gå gennem dine strækninger tre og fem gange, holder hver strækning i 15 til 30 sekunder. Du bør strække til det punkt, hvor du føler en lille ubehag, men du skal ikke føle smerte. Altid konsultere din læge, før du starter et nyt træningsprogram.