| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sportsgrene, der er til gavn for en sund krop

  dyrke sport har mange sundhedsmæssige fordele, fra kardiovaskulære fordele til øget muskeltonus. Mens enhver form for fysisk aktivitet er nyttige, kan nogle sportsgrene være mere fordelagtig end andre for en sund krop. Sportsgrene, der kræver udholdenhed, styrke og lange perioder med løb eller korte sprints kan alle være godt for fitness. Ifølge præsidentens Rådet om fysisk fitness og sport, kan dyrke sport som barn og en voksen reducere risikoen for sygdom. Fodbold

  Ifølge Bedre Sundhed Channel website, fodbold, også kendt som fodbold, er en af ​​verdens mest populære sportsgrene. En omgang fodbold kræver næsten kontinuerlig drift, hvilket kan bidrage til at øge spillerens udholdenhed til at køre i længere perioder. Ifølge Bedre Sundhed Channel hjemmeside, kan spille fodbold regelmæssigt forbedre hjerte-kar sundhed, lavere kropsfedt, opbygge muskler og knoglestyrke og øge fleksibiliteten. Vær sikker på at strække før du spiller,. Ophold hydreret før, under og efter leg
  Swimming
  Kontinuerlig svømning forbrænder 500 kalorier i timen.

  Svømning er en forfriskende og gavnlig sommeren sport. Ifølge "Hej!" magazine website, svømning uafbrudt i 20 minutter stimulerer stofskiftet og forbrænder fedt. Svømning kan også balancere blodtryk, forbedre kropsholdning og styrke leddene. Én times kontinuerlig svømning forbrænder 500 kalorier. Sporten er også gavnligt for dem med sundhedsspørgsmål. For dem med astma, hjælper svømning øge lungefunktion og vejrtrækning kontrol. For svømmere med joint emner som gigt, er svømning en lav effekt aktivitet, der sætter lidt pres på knogler og led.
  Basketball
  Basketball hjælper til at opbygge muskler og øger koordineringen .

  Basketball, som fodbold, er en sport, der kræver kontinuerlig kører op og ned domstolen. Ifølge Go For Your Life hjemmeside, kan en times basketball brænde 630-750 kalorier. Sporten forbedrer også hånd-øje koordination og koncentration. At spille basketball øger udholdenhed og bygger muskler på grund af den løbende aktivitet. Dem med fælles problemstillinger i knæ eller ankler bør være forsigtige, når man spiller basketball, da sporten kan lægge et stort pres på disse samlinger.
  Tennis
  Tennis nedsætter risikoen for hjertesygdom.

  Tennis er en sport, der kan nydes af folk i mange aldre og fitness niveauer. Ifølge Cleveland Clinic, kan spille tennis i tre timer om ugen skære ens risiko for hjertesygdomme i halve. En times tennis kan også brænde 330-600 kalorier, afhængigt af køn og intensiteten af ​​leg. Som tennis kræver en vis fleksibilitet og hurtige starter og stopper, skal du sørge for at strække og varme op før du spiller.