| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Alternative øvelser for Hanging Leg Hæver

  Den hængende ben raise, en avanceret variation af stykket motion, er en mere intens og vanskelig abdominal bevægelse end standard stykket. Ofte i ab rutiner til at chokere og udfordre mavemusklerne, hængende ben raise er en effektiv abdominal-styrke øvelse, men det kan lægge unødig stress på lænden. Andre avancerede maveøvelser, såsom bolden stykket og omvendt stykket, tilbyde de samme kerne-styrke fordele som hængende ben hæve uden at lægge stort pres på nederste del af ryggen. Cykel Crunch

  cyklen stykket involverer spinal fleksion og rotation, arbejder både de vigtigste mavemusklerne og de bivirkninger abs. Øvelsen er opkaldt efter bevægelsen af ​​benene, der ligner en pedalerne bevægelse. Suppleant trække det ene knæ og den modsatte skulder sammen, og samtidig udvide det andet ben. Træk din højre skulder mod venstre knæ, og samtidig udvide dit højre ben. Skift og udvide dit venstre ben, mens du trækker din højre knæ og venstre skulder sammen. Når de udføres i en jævn, skiftevis mode, vil dine ben efterligne et pedalerne bevægelse.
  Kaptajnens stol Leg Raise

  Medmindre du har adgang til ab stropper, vil du nødt til at holde på en bar for at gøre det hængende ben raise øvelse. Dette kan udstødning dine underarme og håndgreb, før dine mavemuskler. Det kan også være en udfordring at forhindre kroppen i at svinge under flytningen. Kaptajnens stol eliminerer disse problemer. Placer dine underarme på armen puder til at suspendere din krop, og tryk ryggen til støtte pad. Træk dine knæ opad og ind mod brystet.
  Ball Crunch

  Selv om en undersøgelse af den amerikanske Rådet om øvelse fandt, at cyklen stykket og kaptajnens stol benet hæve aktiveret mavemusklerne mere end bolden stykket, blev det anset for at være et bedre samlet abdominal øvelse, fordi quadriceps musklerne ikke var så involveret som i de to andre øvelser. Lig med din nedre ryg og skuldre på bolden og fødderne på gulvet. Udfør crunches fra denne position, trække dine skuldre væk fra bolden, men holde din nederste del af ryggen i kontakt med bolden hele bevægelsen.
  Reverse Crunch

  reverse crunch efterligner hængende ben hæve - bevægelsen sker i benene, mens overkroppen forbliver stationær - men du har gavn af en stabil overflade under din torso. Lig på ryggen på gulvet og sætte dine knæ og hofter ved 90-graders vinkler. Hvil dine arme langs din sider. Holde dit hoved og skuldre mod gulvet, træk dine knæ mod brystet, løft dine hofter fra gulvet.