| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Instruktioner til Mini Stepper

  Late night infomercials byder berømthed fitness guruer såsom Denise Austin og Tony Lille har givet anledning til populariteten af ​​mini stepper, en relativt billig stationær stykke hjem øvelse udstyr. Den grundlæggende konstruktion af mini stepper er modelleret efter den teknologi, der findes i trappe stepmaskiner og elliptiske maskiner. Brug af Mini Stepper

  Mini stepmaskiner er ekstremt nemt at bruge og appellere til dem, der aldrig har udøvet før, eller som ønsker en mindre anstrengende træning. Disse stationære enheder har to fodplader, som motionister placerer deres fødder i stående stilling. Disse plader gå op og ned, når trykket fra benmusklerne anvendes. Forslaget svarer til den, der anvendes til at betjene pedalerne af en gammel pumpe orgel og simulerer den effekt, af at gå på plads på en meget svag hældning.

  Mini stepmaskiner giver meget lidt variation i måder at udøve. Men der er nogle modeller, der giver mere klokker og fløjter end andre. Nogle mini stepmaskiner, som f.eks lavet af NordicTrack omfatter en timer og kalorietæller, samt modstand bands for en træning af overkroppen, mens du trin. Andre mini stepmaskiner, såsom Stamina SpaceMate Folding Stepper 40-0069, omfatter modstand indstillinger på stepper cylindre, der tillader mere udfordrende indendørs træning. Udgifterne til disse stepmaskiner fra juli 2009 var omkring $ 130 og $ 100, henholdsvis, selv om der er modeller, der kan købes for kun 50 $.
  Mini Stepper Pros & Cons

  Mini stepper har flere fordele. Det er ganske billig i forhold til avancerede elektroniske trappe stepmaskiner og elliptiske maskiner, der anvendes i fitnesscentre og r motion maskiner såsom Bowflex TC5000 TreadClimber, som koster omkring $ 2.500. På grund af deres enkle konstruktion, er der lidt forvirring over, hvordan man bruger en mini stepper. Også mini stepmaskiner er bærbare nok til at rejse med og let at stuve, når den ikke er i brug.

  Mini stepper har ulemper, dog. Fordi de fleste ikke kommer med et hjerte skærm og ingen kommer med en touch pad, der giver en digital puls udlæsning kan motionister ikke vide, om de får en passende hjerte-kar-træning. Derudover anmeldelser udledes forbruger sites viser, at mange mini stepmaskiner er shoddily foretaget, overophedning og lugten af ​​brændende plastik, når de anvendes, er støjende, bevæge sig over gulvet, når i brug, og tillader ikke generelle stabilitet, fordi de mangler håndlister. En gennemgang af mini stepmaskiner foretaget af Wall Street Journal viser, at mange mini stepmaskiner brød efter en relativt kort tids brug, og at nogle kan ikke støtte vægt på mere end 250 pounds.
  Gøre bedre Brug af Mini Stepper
  p Du kan sørge for at du får den rigtige mængde motion på en mini stepper ved at købe et hjerte skærm. En del af hjertet skærmen er fastgjort omkring brystet, et ur-stil enhed bæres på håndleddet og giver motionister en digital udlæsning af hjertefrekvensen. Hvis du får intensiteten af ​​motionsture kræves for at forbrænde fedt, bør dit hjerte opretholdes inden for sit målinterval for varigheden af ​​din træning. Hjerte-skærme kan købes i butikker, der sælger sportsudstyr. Fra juli 2009 lå udgifterne til pulsmålere fra $ 40 til 150 dollars.