| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordelene ved at bruge en Curl Bar

  En krølle bar er et stykke vægttræning udstyr, der er som en vægtstang, med den forskel, at baren er kortere og vinklet. Baren har bøjninger langs dens længde giver det en zigzag form. Det vinklede bar fjerner belastningen på håndleddene. Det anbefales for begyndere og for folk med håndleddet skader eller rygproblemer. Design

  Udformningen af ​​krøller bar giver et mere solidt greb om baren. Dette gør det nemmere for begyndere at koncentrere sig mere om formularen, mens du løfter vægte.
  Mindre belastning

  Brug af curl bar reducerer stress på bagsiden. Det vinklede greb spreder vægten på en mere naturlig måde, og saldi i henhold til kroppens struktur. Denne ergonomiske design reducerer belastningen på muskler, især ryggen.
  Mindre Injury

  Udformningen af ​​krøller bar giver et fastere greb. Muskel og fælles bevægelser bliver mere på linje med de bevægelsesstier, som de er beregnet til. Dette mindsker risikoen for belastning og skade på led og muskler.
  Wrist Safety

  Ved at bruge curlstænger stedet for lige vægtstænger, kan du reducere stress på dit håndled . Håndled holder baren langs dens zigzag kurve skaber en vinkel.

  Biceps Curl

  curlstænger fortrænge belastningen på håndled og sætte belastningen på biceps. Stå lige med hænderne i siden. Bring hænder til fronten. Hold krølle bar ved kurverne, med håndfladerne vender indad mod hinanden. Langsomt hæve vægten, bøjning armene på albuerne.

  Biceps Curl i bugleje

  Bicepscurls kan ske uden skade på håndled ved hjælp af en krølle bar. Brug en gym bænk i en 30 graders vinkel. Hold krølle baren. Sid på kanten af ​​bænken, vender indad. Brystet skal presses mod bænken. Hold krølle bar med håndfladerne opad. Bring krølle bar op mod skulderen. Hold, og sænk den tilbage til startpositionen.

  Triceps extensions

  Disse kan gøres stående eller siddende på en bænk. Det er en øvelse, der koncentrerer pres på håndled når du er færdig med vægtstænger. Ved hjælp af en krølle bar vil bidrage til at tage væk pres fra håndled. Stå lige og hold krølle bar med begge hænder i en lumsk greb. Sidder lige på kanten af ​​en bænk. Løft begge hænder og bringe vægten op overhead. Bøj armene på albuerne med overarmene lige til at bringe vægten ned bag dig. Underarmene skal røre biceps i slutningen af ​​denne bevægelse. Bring vægten op igen.