| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan jeg genvinde fleksibilitet knæled Efter et brækket ben?

  Have genvundet fra den lange heling af et brækket ben, du finder dig selv med reduceret fleksibilitet i knæet på grund af benet bliver immobiliseret. Dette kan være forårsaget af mangel på regelmæssig bevægelse eller nogle milde muskelatrofi. Genvinde den fleksibilitet i knæleddet er ikke så skræmmende, som det lyder, og er udført med enkle strækninger udført op til tre gange dagligt eller som anbefalet af din læge eller fysioterapeut. Ting du skal
  Yoga mat
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Stræk muskler og ledbånd omkring knæet. Dette er den bedste måde at genvinde fleksibilitet. Den mest grundlæggende stræk, ifølge PhysioAdvisor.com, der kaldes "Knee Bend til Ret." Lig på gulvet på en yogamåtte eller et andet fast underlag og bøjes og glatte knæet så langt som du kan uden at forårsage smerte. Gør dette 10 til 20 gange, op til tre gange dagligt.
  2

  Arbejd knæ og ben med mere avancerede strækninger, når du er tilfreds med din grundlæggende stretch fremskridt. Lav øvelser, der styrker quadriceps, hamstring og kalv . Forlængelse og bøje disse muskler sikrer, at knæet bevæger korrekt og frit. For quadriceps, opføre stå og trække din hæl mod din balle. Hold i 15 sekunder og gentag op til 4 gange. For forstrækning, din hæl hvile på et trin eller lav stol og med hænderne på hofterne og ryg og ben lige, læne overkroppen mod din tå. Hold i 15 sekunder og gentag op til 4 gange. For læggen, en lunge position med hænderne mod en mur og påtager din stærke ben frem. Stræk benskade bag dig, skubber hælen i gulvet. Hold i 15 sekunder og gentag op til 4 gange.
  3

  Walk på en let til moderat tempo . Som din fleksibilitet forbedrer og du begynder at udføre de strækninger i Trin 2, gå kan bruges som en varm op før din strækninger. På sin egen, gå er fantastisk til at forbedre styrke og bevægelighed i knæet og vil istandsættelse musklerne i ben omkring knæet. Gåture kan gøres for så længe og så ofte du vil i fravær af smerte.