| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser til at få dine knæ Højt til Running

  Formålet med høje knæ øvelser til at køre, er at tilskynde til effektiv bevægelse fremad. Korrekt knæløft i køreklar kommer fra ordentlig form og bør ikke tvinges. Øvelser, der fremkalder høje knæ gør det ved at fokusere på korrekte arbejdsstillinger med opmærksomhed for det meste på forlængelse eller inddrivelse fase af din kører skridtlængde. Fordi mange kører videoer, bøger og illustrationer til high-knæ øvelser viser forkert formular, er det vigtigt at forstå, hvorfor du gør øvelsen og hvordan du kan rette din egen form. Doing danner øvelser to eller tre gange om ugen vil give dig mærkbare resultater. High-Knee Drill

  høje knæ bore fremmer knæløft. Gjort rigtigt, denne øvelse viser, hvordan nyttiggørelse eller udvidelse fase af din skridtlængde - den del, der gør det muligt for din hæl til at komme op bag dig - er naturligvis efterfulgt af dit knæ løft. De fleste mennesker ikke bruger ordentlig form og læne sig tilbage i løbet af denne øvelse. For at rette dette problem, kan du prøve bor med en partner. Står over for hinanden og få din partner sætter hans eller hendes hænder på dine skuldre. Læne sig frem fra dine ankler ind i din partners hænder, og begynder at løbe fremad, løfte knæene højt op som du skubber væk fra jorden med hvert skridt. Din partner bliver nødt til at bevæge sig baglæns, som du bevæger dig fremad. Når du har fornemmelsen af ​​god form prøv øvelse uden din partner. To sæt af 50 meter er rigeligt for den slags øvelser.
  Butt Kicks

  Butt spark ligner den høje knæet boremaskine. Disse vil forbedre både din vifte af bevægelse og dine ben omsætning. Start ud at køre, og sørg for du er foroverbøjet fra dine ankler. Når du bevæger dig fremad, bringe dine hæle op mod dine glutes på en hurtig bevægelse. Det vil se næsten som om du forsøger at sparke dig selv i røven med hvert skridt. Sørg for at du føler dig din forstrækning muskler engagere og svinge armene i koordination med dine ben, hvilket bringer din højre arm op som venstre knæ stiger, som du ville, når du kører. Du vil føle udøvelsen meste i din glutes og hamstrings.
  Bounds

  Leg magt er afgørende for god kører formular. Bounds ligne en kørende skridtlængde suspenderet i luft med den forreste knæ højt op. Disse øvelser vil arbejde dine quads, glutes, hamstrings og kalve. Begynd med en langsom jog, og når den er klar, springer fremad og opad ved hjælp af en høj knæ med de førende ben. Køre selv op ved hjælp af armene, og sørg for din højre arm og venstre knæ svinge op på samme tid. Land på samme ben og straks gå ind i en anden bundet, denne gang fører med det modsatte ben. Gør to eller tre sæt af otte bounds med et opsving jog mellem hvert sæt.
  Skipping

  Skipping stigninger lavere ben magt og aids i opadgående bevægelse. Du vil bemærke dine quads, kalve og hamstrings der arbejdes. Denne øvelse kan være legesyg, men det kræver en stor mængde energi, mere end den springer du husker at gøre som barn. Den springer boret ligner den høje knæ boremaskine, kun det kræver mere rytme med en tilføjet springe eller hop takt med hvert skridt. Armene bør være i en 90 graders vinkel ved albuen, som de er, når man kører. Begynd ved at springe fremad, men kun køre din førende knæ og din modsatte arm opad, som du springe trin. Dine arme og ben skal være i koordination ligesom de er, når du kører, men bevægelserne er overdrevne. Skifte side og fortsætte skipping, driver dig både fremad og opad med hvert skridt.