| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Low Impact Aerobic for fede

  Fedme sætter personer med risiko for sundhedsmæssige problemer, herunder hjertesygdomme, slagtilfælde og højt blodtryk. En kalorie-begrænset, nærende kost, kombineret med motion, er en effektiv måde at bekæmpe denne sygdom. Low-impact aerobic indebærer at arbejde de store muskelgrupper samtidig reducere stress på leddene ved at holde den ene fod på gulvet på alle tidspunkter. Denne metode til at udøve reducerer sandsynligheden for skader og er derfor anbefales til særlige patientgrupper såsom overvægtige, der transporterer ekstra vægt på deres samlinger. Starter et program

  Varm op dine muskler ved at gå eller strække i fem til 10 minutter. Strækker mindst tre gange om ugen hjælper inaktive mennesker til at bevare fleksibiliteten, hvilket hjælper med at reducere risikoen for skader, ifølge MayoClinic.com. Som nybegynder, begynde at træne fire eller fem dage hver uge i alt cirka 30 til 60 minutter hver gang. Du kan fuldføre din træning i en session, eller bryde det op i tre eller flere 10-minutters sessioner i løbet af dagen.
  Typer øvelser
  p Der er mange low- indvirkning aerobe valg, herunder vandreture, cykling, svømning, dans, tennis, roning, skøjteløb og langrend. Vandaerobic eller vand walking er fremragende skånsomme aerobe øvelser for mange overvægtige personer - vandet reducerer belastningen på leddene samtidig give øget modstand. Hvis du ikke ønsker at arbejde ud af dig selv, spørg en ven til at slutte sig til dig eller tage en lav-effekt aerobic klasse. Instruktøren vil vise dig modifikationer for rejser, der er for hård eller lægge for meget stress på dine led.
  Intensitet og varighed

  Sigt efter et moderat niveau af intensitet, så din vejrtrækning levendegjort men du er ikke forpustet. Du bør være i stand til at føre en samtale, for eksempel, mens cykling med en ven. De fleste mennesker sved efter ca 10 minutter af moderat intensitet, skånsomme aerobic. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler arbejder mod at få mindst 150 minutter om ugen af ​​moderat aerob aktivitet. Du kan arbejde skånsomme aerobic ind i dine daglige aktiviteter ved at vælge at tage trappen, parkering længere væk fra døren, gå til frokost, at komme op til at skifte kanaler på tv i stedet for at bruge fjernbetjeningen, gå på stedet i reklamer eller tage walking pauser på arbejdet.
  Forholdsregler

  Forøg din intensitet og varighed langsomt, hvilket giver din krop tid til at tilpasse til at arbejde ud. Hvis udøve udendørs, se efter tegn på hedeslag og slid let tøj til at give mulighed for øget varmeveksling, fordi fede mennesker er mindre i stand til at tilpasse sig temperaturændringer. Hold hydreret ved at drikke væske før, under og efter din rutine. Lyt til din krop og presse dig selv til et moderat niveau af anstrengelse uden at overdrive det. Hvis du føler dig forpustet eller erfaring brystsmerter, hjertebanken, kvalme eller hals, kæbe, muskel-eller ledsmerter, bremse og kontakte din læge.