| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Nem måde at få Extreme muskeltonus derhjemme

  Opsamling ekstrem muskeltonus tager disciplin og tid. Nogle mennesker er genetisk disponeret for nemme muskel gevinster. Opsamling ekstrem muskeltonus derhjemme indebærer en upåklagelig kost og fitness dedikation. Begge disse komponenter er nødvendige for dette mål. Når man arbejder ud derhjemme, vil det være sværere at få at ekstreme muskeltonus, medmindre du har adgang til tunge vægt maskiner. Instruktioner
  1

  Udfør push-ups to til tre gange om ugen. Der bør være mindst én hviledag mellem hvert sæt af push-ups. Dette er en kraftfuld øvelse, der bruger styrken i hele kroppen, arme, bryst og endda kerne muskler. I stedet for at bruge vægte, er din krop vægten. Arbejd din vej op til at gøre tre sæt af 12 push-ups.
  2

  Gør kardiovaskulære øvelser for korte sessioner, tre gange om ugen. Den træning bør være intens, men for kun 20 minutter ad gangen. Løb og hoppe reb er perfekte træning til dette formål.
  3

  Reducere forbruget af kulhydrater. Fødevarer som hvidt brød, slik barer og chips er ikke befordrende for muskeltræning. De har også ofte træde i stedet for mere næringsstof tæt og muskeltræning fødevarer. Spis mindre portioner af komplekse kulhydrater, såsom søde kartofler og brune ris.
  4

  Spis en proteinrig kost. Protein er afgørende for opnåelse ekstrem muskeltonus, derhjemme eller på anden måde. Til formål at spise protein ved hvert måltid. Nogle kilder til protein er magert fjerkræ, æg og protein pulver. Valleproteinpulver er fremragende til at skabe protein shakes. Tilføj den til havregryn eller bagværk.
  5.

  Udfør sammensatte-krop modstand øvelser. Brug en vægtstang hjemme og gøre squats samtidig løfte vægtstangen over hovedet på samme tid. Mens du gør lunges og squats, gør bicep krøller på samme tid. Hvis du ikke har adgang til en vægtstang og vægte, tunge håndvægte, så tungt som du kan løfte, er også acceptable. Gøre mindst to full-body vægtløftning rutiner ugen.