| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Retningslinjer for Spotting Sikker på gym

  Bænkpres er en almindelig og populær styrke-building øvelse for mange gym fest. Hvis du er en gym regelmæssigt, er der en god chance for en kollega atlet vil bede dig om at spotte dem. Det primære mål med spotter er at sikre, at vægten ikke falder og pin vægtløfter. Efter et par grundlæggende retningslinjer vil bidrage til at gøre processen sikkert og behageligt for begge parter. Kommunikerer klart

  kommunikere klart med vægtløfter om, hvordan de forventer du at få øje på. Før du begynder, bør du vide, hvor mange og hvilken slags reps, de planlægger at gøre, og hvis de får brug for assistance løft off (at komme i gang med den første rep). Ifølge James L. Hesson, i sin bog Weight Training for Life bør du kun få øje for nogen, hvis du er sikker på at du er i stand til at løfte vægten, bør den begynde at falde. En spotter er ubrugelige, hvis de ikke kan hjælpe vægtløfter flygte fra under vægt, hvis det er nødvendigt.
  Pay Attention

  meste af tiden, det eneste spotting virkelig kræver, er opmærksomhed. Før du begynder, skal du kontrollere at se, om der er potentielle fare for at snuble i nærheden af ​​dig, såsom andre vægte eller barer. Må ikke se gymnastiksalen TV, tale i telefon eller tale med andre gym fest. Selv en kortvarig bortfalder i din opmærksomhed kan resultere i en katastrofe. Fokuser kun på den vægtløfter. Din primære opgave er at lægge mærke til, hvis baren begynder at falde, og at gribe ind, hvis dette er tilfældet.
  Rør ikke Bar

  Rør ikke baren, medmindre du forhindrer den i at falde eller på anden måde bedt om at. Holde fast i baren kan være ganske farligt, især hvis du leverer ekstra løft. Dette kan forvirre vægtløfter, der ikke vil være i stand til korrekt måle, hvor meget vægt de håndterer. Hvis du slipper efter at holde på, kan ændringen i vægt være nok til at belaste løfterens muskler eller få linjen til at falde.
  Være respektfulde

  Respekt for vægtløfter ved ikke at give uopfordrede råd eller opmuntring (medmindre du allerede har fastslået, at slags forhold med vægtløfter). Mange vægtløftere blot ønsker du at få øje på som en sikkerhedsforanstaltning, og vil hellere fokusere på deres egen aktivitet. Hvis du har arbejdet ud, tage et minut til at tørre sved fra dit ansigt, hals og hænder, så du ikke drypper sved på vægtløfter. Du ønsker heller ikke dine hænder til at glide i en nødsituation.