| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad gør man hvis man bliver brændt ud fra Working Out?

  Hvis du pludselig har mistet din motivation til at udøve og du kan bare ikke ud til at trække dig til gymnastik længere, kan du blive ramt af motion udbrændthed. Der er mange grunde udbrændthed kan ske, lige fra overtræning at stikke med en sløv rutine for alt for længe. Ryste tingene lidt op og finde nye mål, der vil motivere dig til at komme tilbage på dine fødder. Brænde ud behøver ikke at betyde enden på dine træningsmål. Mix It Up

  Nogle gange vil du få brændt ud fra øvelse, fordi du lige har gjort det samme for længe. Du har måske startede ud kærlig din morgen løbetur, men nu er det blevet ensformigt. Eller måske du kunne lide de øvelser, du lavede på gym, men du har gjort dem så ofte, at tænke på dem gør dig gabe. Løsningen er at blande din træning og prøve nye ting. Hvis du kommer til et træningscenter, så prøv en ny workout klasse du aldrig har taget før. Nogle fitnesscentre tilbyder undervisning, der kombinerer to forskellige øvelser, som en piloxing klasse, der kombinerer pilates og boksning. Hver to eller tre måneder, ændre din motion rutine helt for at hjælpe afværge udbrændthed, før det sker.
  Skære ned

  Motion udbrændthed kan undertiden ske, fordi du er overtræning og forsøger at gøre for meget, for hurtigt. Motivationen du havde er blevet overvældet af ren og skær udmattelse. Hvis motion efterlader dig følelsen udmattet, du har problemer med at sove, dine muskler ser ud til at gøre ondt hele tiden, eller dine muskler er altid svage og trætte, kan du blive overtræning. Prøv at skære ned for en stund. I stedet for at presse på for den maksimale intensitet, når du kører, langsomt ned til en løbetur blandet med en gåtur. Gør dig selv gør bare én øvelse om dagen, hvis du ikke kan finde motivationen til at gøre noget mere. Giv din krop en chance for at komme sig, og du vil finde din motivation vender tilbage efter et stykke tid.
  Find Nye motivationsfaktorer

  Nogle gange vil du nødt til at finde en ny kilde til motivation. Måske har du arbejder mod et mål om at tabe til et arrangement, og nu, at begivenheden er kommet og gået, du føler brændt ud. Eller måske din fitness mål er bare ikke nok til at få dig på dine fødder længere. Kig efter nye motivationer ved at se motion videoer og tilbringe tid sammen med andre mennesker, der er begejstrede for at være sund. Kig efter online-fora til fitness buffs, eller tilføje ny musik til din rutine, som du finder motiverende. Du kan endda kigge efter en workout partner, der har lignende mål og kan holde dig på tæerne.
  Rest
  p Hvis du er seriøst brændt ud, du kan bare nødt til at tage en pause. Hvis du er bekymret for, at tage en dag eller to off kunne få dig ud af din rutine, så husk at et alvorligt tilfælde af udbrændthed kan medføre, at du til sidst give op motion helt for en stund. Lad dig har en dag eller to ud hver uge, så du kan hvile. Hvis du løfte vægte, gør ikke den samme rutine hver dag, men give din krop en pause for en dag eller to. Du kan også være lav på søvn, hvilket kan lægge en enorm dæmper på motivation. Prøv at få en fuld otte timers søvn hver nat, og se om det hjælper din udbrændthed problem.