| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser til at erstatte benching

  The barbell bænkpres, ofte blot kaldet benching, giver en effektiv bryst, skulder og triceps motion og måling af styrke. Bænkpres er den anden lift anfægtet i Styrkeløft konkurrencer og en ivrigt studeret arrangement på NFL Scouting Combine. Mens bænkpres er utvivlsomt effektiv, er det ikke uden risici. Undlade at fuldføre en gentagelse kan resultere i at få fastgjort på tværs af brystet af en tung vægtstang - en skade venter på at ske. Hvis du træner alene eller derhjemme, hvor du ikke har adgang til det rigtige udstyr der kræves for at bænkpres, kan du udføre alternative øvelser i stedet for. Pushups

  Pushups medføre en noget beslægtet indsats for at bænkpres og efterfølgende rettet mod de samme store muskler. Hvor bænkpres er normalt udføres med tunge vægte, de pushups ansætte din kropsvægt, normalt for moderate til høje gentagelser. Dette vil udvikle udholdenhed i modsætning til styrke. For at gøre pushup mere styrke-specifikke, udføre den med fødderne hævet på en øvelse bænk eller mens iført en vægtet vest. Du kan også udføre dine pushups med hænderne i gymnastik ringe eller ved hjælp af en suspension træner såsom en TRX.
  Floor Presser

  Denne old-school styrke-træning øvelse kræver ikke en bænk eller en spotter. Gulvet begrænser din vifte af bevægelse og som kan medvirke til at reducere stress på din skulderleddet. Lig på gulvet under en vægtstang med stor diameter vægtskiver. Baren skal være lige over brystet. Du kan være nødt til at hæve barbell på en stak af vægtskiver eller gym skridt til at få den rigtige højde. Tag fat i baren med en overhånd, lidt bredere end skulderbredde greb. Skub stangen op til våben «længde og sænk den ned på gulvet.
  Håndvægt Presser
  p Hvis du kommer ind i vanskeligheder med barbell bænkpres, kan du ender fastgjort under baren. Men hvis du bruger håndvægte, er det meget nemmere bare at droppe vægtene ud til siden for at undgå en sådan hændelse. Lig på en øvelse bænk med en håndvægt i hver hånd og holdt over skuldrene. Du palmer skal vendes og nedad kroppen. Bøj armene og sænk håndvægte til dine armhuler og skub op igen. Du kan også udføre denne øvelse ved hjælp af en arm ad gangen for at tilføje ekstra udfordring til din saldo og core styrke.
  Parallel Bar Dips

  En udfordrende legemsvægt øvelse parallelle bar dips tilbyde et passende alternativ til bænkpres. Hårdere end pushups kan dips gøres endnu hårdere ved at bære en vægtet vest eller binde en vægt omkring din talje. Placer dine hænder på dip barer og støtte din vægt på udstrakte arme. Bøj dine ben, løft dit bryst og arch nederste del af ryggen en smule. Bøj armene, indtil dine albuer er bare forbi 90 grader. Skub op og gentage.