| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan pop dine ben til at ramme en Split

  Et split er en fælles holdning til et heppekor eller danser. Men for dem, der ikke er fleksible, spalter kan være svært. Strækker sig over tid kan bidrage til at "poppe benene," gøre spagat lettere. Dog skal du strække hver dag i en periode på flere måneder for at gøre dette ske. Ting du har brug
  Chair eller bord
  Motion bar
  Vis Flere Instruktioner
  1 Lean så langt over benet som muligt uden at bøje knæet.

  Stræk begge ben hver dag. Sid på gulvet med benene spredt fra hinanden i videst muligt omfang. Læne over højre ben, og nåede mod foden. Hold denne stilling i 15 til 20 sekunder. Vende tilbage til en lige position, og gentag den samme strækning med venstre ben.
  2

  Stræk hamstrings ved at sidde på gulvet. Udvid dit venstre ben, og bøj højre knæ. Flyt højre fod, således at fodsålen hviler indersiden af ​​venstre knæ. Læn dig fremad og nå dine hænder mod din venstre fod. Hold denne i 15 sekunder, og vende tilbage til en lige position. Gentag trinene for det højre ben.
  3 En øvelse bar svarer til, hvad balletdansere bruge.

  Stå op, og placere dit højre ben på et bord, stol eller motion bar, hvis man er til rådighed. Stræk over benet, og nåede til anklen. Hold denne stilling i 15 til 20 sekunder. Sænk benet, og placer det modsatte ben på det samme apparat.
  4 Du kan gøre splits fremadvendt eller vandret.

  Sid på jorden, når du er fuldt re strakt, og split benene så langt som muligt. . Pas på ikke at trække eller stamme nogen muskler
  5

  Practice spagat hver dag, skubber benene længere fra hinanden hver gang, og holde stillingen i 15 - til 20-sekunders intervaller. Sørg for at dine ben forblive lige, og at dine knæ er vendt væk fra kroppen.
  6

  Stå op til at gøre en fremadrettet split. Drej til siden, og læg din højre ben foran. Skub fødderne længere væk fra hinanden. Placer begge hænder ud til siderne eller på gulvet for støtte og balance. Stop glidende, så snart du føler smerte eller ubehag. Ophold i denne position i 30 til 45 sekunder at forlænge tiden med mere praksis.