| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Osteopat strækøvelser

  Osteopater er læger, der er uddannet til at behandle det hele menneske. Deres faglige titel er "Doctor of Osteopati" dermed "DO" du nogle gange se efter en læges navn i stedet for den mere velkendte "MD" Osteopatiske læger ser på forholdet mellem bevægeapparatet og en patients symptomer. De behandler patienter med en hands-on tilgang til at manipulere strukturelle abnormiteter. Osteopater vil ofte ordinere strækninger for deres patienter til at gøre derhjemme. Lavere Tilbage Strækker

  Osteopater kan anbefale bestemte strækninger for at lindre din specifikke tilstand. Mange af disse strækninger er i lænden og de omkringliggende områder. Stramme hamstrings kan give smerter i lænden. Udvid dine ben lige på gulvet i en siddende stilling. Tryk på din højre fod til væggen og bøje venstre knæ. Bøje fremad i din talje og nå over dit højre ben til din fod. Du vil føle en strækning hele ned på bagsiden af ​​dine ben. Hold strækket i fem sekunder, og derefter læne sig tilbage op. Må fem reps og derefter gentage på venstre ben.
  Abdominal Strækker

  Strækker dine mavemuskler og øvre ryg er også anbefales. Du kan strække siderne af din mave og ryg ved at sidde med ryggen mod en væg. Udvid dine ben foran dig og hæve armene over hovedet. Bøj venstre ben og træk det ind i dig, så din venstre knæ er på gulvet, og din venstre fod er i nærheden af ​​din højre lår. Twist dine skuldre mod din højre ben og magert sidelæns holde ryggen lige. Gør dette tre gange på hver side.
  Ben Stretch

  Nogle de foreskrevne strækninger vil fokusere på benene og kan krydse over til strækninger, der påvirker din nederste tilbage. Den hamstrings stretch er ene ben stræk, der kan hjælpe dig, men forsiden af ​​benene også kan strækkes. Karafler er de muskler på forsiden af ​​lårene. Du kan strække dem ved at stå på ét ben står over for en mur. Placer din hånd på væggen for balance. Stå på dit venstre ben til at strække din højre quad. Bøj højre knæ. Brug højre hånd til at få fat i din højre ankel og træk det mod din bagdel. Brug din venstre hånd til at røre væggen. Hold strækket i fem sekunder, og gøre tre reps. Så strække venstre ben.