| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man gør yoga strækninger at lindre lændesmerter

  Hvis din lav ryg er stram, eller du har kroniske rygsmerter, kan din læge anbefalede en periode med fysioterapi og blid motion for at hjælpe. Hvis du er i smerter, kan motion være den sidste ting du ønsker at gøre, men hvis din smerte skyldes stramme eller de-conditioned muskler, kan retten træningsprogram kunne hjælpe din tilstand. Inden du påbegynder nogen fysisk regime, har din rygsmerter diagnosticeret, da nogle øvelser kan være kontraindiceret for dine forhold og kan gøre det værre. Der er nogle yoga strækninger, der kan hjælpe til at løsne og styrke musklerne i lænden. Instruktioner
  Yoga Strækker for rygsmerter
  1

  Bring dine knæ til brystet ved at ligge på ryggen og presse lænden i gulvet. Begge knæ skal være bøjet med fødderne fladt på gulvet. Medbring din højre knæ ind i din bryst. Hold under knæet. Tag langsomme dybe vejrtrækninger og på hver udånder forsigtigt klemme knæet lidt tættere på dit bryst. Må ikke hoppe stretch. I stedet holde det og slappe af ind i det som du udånder. Hold hovedet på gulvet eller en pude for at undgå at belaste nakken. Hvis holde under dit knæ er for dybt for en strækning, wrap et håndklæde under knæet og hold enderne. Hold i fem til ti dybe indåndinger og derefter gentage med andre ben.
  2

  Next udføre en spinal twist. Lig på ryggen, og tryk din lav ryg i gulvet. Begge knæ skal være bøjet med fødderne fladt på gulvet. Bring dine arme ud i et "T" position med håndfladerne opad. Forsigtigt drop begge knæ til den ene side. Hold modsatte skulder så tæt på gulvet som muligt. Hvis din hals føles fint, drej til at kigge væk fra dine knæ. Med hver udånder fokus på afslappende ryggen. Hold i fem til ti dybe indåndinger og derefter gentage på den anden side.
  3

  Fortsæt til broen øvelse. Lig på ryggen, og tryk lænden i gulvet. Begge knæ skal være bøjet med fødderne fladt på gulvet. Lad armene ligge på dine sider med håndfladerne nedad. Ryghvirvler af ryghvirvler rulle dine balder, hofter, lav-og midt-back op fra gulvet lige så højt som er behageligt. Hold skuldrene på gulvet. Tuck hagen for at holde nakken i tilpasningen. Så ryghvirvler af ryghvirvler sted selv ned på gulvet. Kom op og ned langsomt otte til tolv gange. På den sidste gang, hold i løftet stilling i fem dybe indåndinger. Spænd balder og mavemuskler, som du kommer op og ned for at tage presset væk i lænden.
  4

  Prøv liggende arm og ben elevatorer. Ligge på maven. Placer dine arme over hovedet med håndfladerne nedad og albuer nær ørerne. Placer din pande eller hage på gulvet. Spænd balder og mavemuskler og tryk din hofte knogler i gulvet. Løft din højre fod, knæ og lår fra gulvet. Samtidig løft din venstre (modsat) arm, albue og hånd fra gulvet. Hold benet og armen så lige som du kan. Sænk derefter langsomt ned igen. Gentag anden side. Gør otte til tolv gentagelser. Hvis dette generer din ryg, kan du prøve at skubbe en lille pude under dine hofter og mave til at stoppe tilbage fra overordnede.
  5.

  Stretch i sphinx positur. Ligge på maven. Placer din pande eller hage på gulvet. Spænd balder og mavemuskler og tryk din hofte knogler i gulvet. Placer dine håndflader fladt på gulvet og under dine skuldre. Hug albuerne ind i din side Løft dine hænder lidt fra gulvet. Derefter bruge bare din ryg muskler, løft dit hoved, skuldre og bryst fra gulvet så højt som du kan. På det tidspunkt, placere håndfladerne let på gulvet. Kig ned og lidt fremad for at undgå at komprimere halsen. Hold i fem til ti dybe indåndinger sænk langsomt ned. Gentag 1-2 gange mere.
  6

  Afslut med barn udgør. Efter at have afsluttet sphinx positur, skal du trykke tilbage, så dine balder hvile på hælene. Dine knæ kan være sammen eller fra hinanden. Efterlad håndfladerne forlænget overhead og tryk forsigtigt ind håndfladerne til at forlænge ind i stretch. Slip derefter dine arme og bringe dine hænder tilbage til hvile helt. Lad din pande hvile på gulvet eller en pude, så du kan slappe helt af i denne stilling. Hold i fem til ti dybe indåndinger.