| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Hold en Power Rack Fra Rocking

  Hvis du er interesseret i at sætte en power rack i dit hjem, så du kan gøre chin-ups, squats eller døde elevatorer uden at skulle tage til gymnastik, stabilitet er et af de mest vigtige overvejelser. Hvis rack klipperne på det forkerte tidspunkt, kan du ende med at miste balancen. Mens rack er designet til at fange den vægt, du løfter, hvis det klipper, kunne det også vælter, hvilket kan medføre alvorlig skade - eller endog dødsfald. Ting du skal
  Power rack indlæg
  Seler
  Ratchet sæt
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Brug kvadratiske eller rektangulære stillinger i stedet for runde stillinger i fire hjørner af dit rack. Hjørnerne af kvadrat eller et rektangel vil forblive stadig under mere kraft, end en rund indlæg vil. Hvis du bruger en kit, vil dine indlæg allerede har huller til de vedhæftede filer, du vil bruge til at indstille barbell efter at gøre dine squats, og for de akutte barer, der vil fange barbell hvis du falder og slippe det.
  2

  Brug et borehoved designet til at skære metal, hvis du er ved at samle stativet og tilføje dine egne huller. Normalt vil disse vises hver 2 eller 3 inches, kører op fra hullerne, hvor du lægger den akutte poler at fange barbell (3 meter over gulvet). Disse huller skal vende hinanden, som du træder ind i racket, bør du se hullerne vender dig på de forreste to stillinger, og de burde have huller vender dem på de andre to stillinger
  3..

  Tilføj seler fra side til side og frem og tilbage. Hvis du samle et kit, vil disse blive inkluderet, og du vil have instruktioner om deres forsamling. Hvis du er ved at opbygge dit eget rack, tilføjer huller i top og bund, og tilføje barer, der vil forbinde disse huller.
  4

  Stram al hardware jævnt, der flytter fra hjørne til hjørne. Så gå tilbage med en skralde sæt og spænd alle bolte og møtrikker, der kommer med dit sæt jævnt. Når du er færdig, skal din tomme rack sidde stabilt, når du tilføjer vægtede vægtstænger til squat vedhæftede fil.