| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan genvinde og bevare Stretching Fleksibilitet, når du tænder 40 Plus

  Stretching fleksibilitet er vigtigt i dit ældre alder. Hvis du ikke bruger det, vil du miste det. Hvis du ikke strække og forblive fleksible du vil miste denne evne. Jeg lærer også dette godt nu, at jeg er 40 plus. Da jeg var yngre var jeg meget fleksibel og tog det for givet. Nu, hvor jeg er i min 40'erne jeg føler ømhed og smerter af aldring. Jeg kommenterede at genvinde min fleksibilitet og har givet strækøvelser, som du også kan gøre for at genvinde din fleksibilitet. Lad os gøre det together.Warm up: Det er vigtigt at varme op før du laver nogen form for motion, men med stretching du varmer op og strækker samtidig så dette er endnu bedre. Instruktioner
  1

  Start med nakken rolls-Med hoved vender fremad bøje hovedet og rul til højre bringe dit hoved op og tilbage og til venstre og tilbage til fronten. Gentag gå til venstre (Du har netop afsluttet 1 sæt) Gentag 3 sæt. Dette vil lindre spændinger, som vi opbygger i vores hals.
  2

  Hug selv-det er rigtigt at give dig selv en stor stor knus med venstre arm over højre. Nu udvide din venstre arm og twist til højre anvende pres med din højre hånd. Kom tilbage til knus position og tværskinner over med højre arm over venstre og drej til venstre.
  3

  Stående med fødderne skulder bredde fra hinanden, hæve dine hænder højt til store guderne for en optælling af 60 (Really få en god stretch her.) Bøj ned og sige hej til tæerne. Prøv at røre dine tæer og bo der for en optælling af 60. Må ikke tvinge det! Din strække fleksibilitet vil forbedre. (I stedet for at komme tilbage op til stående stilling, sidde ned på gulvet for at gå i gulvet øvelse.)
  4

  såler af fødder sammen-Dette er en fantastisk måde at åbne dine hofter, der er første ting, der begynder at miste sin strække fleksibilitet. Mens der i denne position tage det langsomt og lade tyngdekraften gøre sit ting. Ingen hoppende behage! Bare tage dybe indåndinger og forsøge at arbejde dig op til 60 sekunder.
  5.

  Front benstrækker-Extend fødder og ben ud foran dig med armene forlænget ud over dine ben forsøger at røre dine tæer for en optælling af 60.
  6

  Open ben strækninger-Åbne ben så langt fra hinanden som du kan og strække til venstre røre tæerne. Gentag på den højre side. (3 sæt tælle til 60 hver.)
  7

  Spine stræk-Lay fladt på ryggen og udvide dine arme over hovedet og tage en lang strækning. Nu gør en engel i sneen med dine arme og ben. Great job!
  8

  Arbejd din vej op til mere udfordrende strækninger. Det centrale er at bevæge sig, så du ikke mister din fleksibilitet. Jeg synes, at jo mere jeg strække bedre cirkulation i mine ben også.