| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Boksning Øvelser at gøre en person hurtigere i Speed ​​

  Mens der er mange vigtige aspekter af uddannelsen til at overveje, hvis du håber at blive en god bokser, en af ​​de mest kritiske er hastighed. En kraftfuld slag er stor, men kun hvis det er hurtigt nok til at forbinde med din målgruppe. Og hvis du ikke er hurtig nok til at undvige eller blokere slag, kan du ikke komme til at smide rigtig mange selv. Stansning øvelser

  Ved hjælp af en tung taske og tung taske handsker af omkring 16 ounce, kaste en række jabs, kors og kroge. Start ud med en ret jab, venstre krydse derefter til højre hook og gentag, skiftevis hvilken side du smider hver punch med. Enhver stansning kombination, du føler er gavnligt vil arbejde. Alternativt kan du gøre det samme rutine, mens iført arm vægte eller holde 5 - til 15-pund håndvægte. Mens du vil flytte langsommere under selve uddannelsen, vil din hastighed begynder at stige som følge af den ekstra vægt i uddannelse.
  Footwork

  Fast fodarbejde er lige så vigtigt som hurtige slag, da boksning involverer dreje, flytte din vægt og gå rundt i ringen. BoxingCapital.com anbefaler sprint og bruge stiger. Stiger er mest berømt bruges i fodbold træning, men de er også fantastisk til boksning. Placer en stige fladt på jorden og hurtigt gå ind og ud af hvert trin. Én stigen vil bidrage til at forbedre generelle fod hastighed, mens du bruger to side om side - en for hver fod - vil forbedre din smidighed. Bodybuilding.com tyder hoppe reb som et godt værktøj til at øge hastigheden. Må sætter i henhold til dine egne evner, og husk, at når du begynder at bremse, er du ikke længere arbejder på din hastighed.
  Shadowboxing

  Shadowboxing involverer boksning mod en usynlig modstander for praksis. En af fordelene ved Shadowboxing er, at det i høj grad kan øge hastigheden, når du fokuserer på teknik. Prøv at gennemføre nogle af dine andre hastighed øvelser, såsom stansning og fodarbejde teknikker i dine Shadowboxing sessioner. Det er vigtigt, at du tager disse sessioner alvorligt og fokusere på korrekt udføre de teknikker, så de bliver anden karakter til dine muskler. Prøv at skyggeboksede med hånd-/fodledsvægte eller tunge handsker (omkring 16 ounces) at stige yderligere fart.
  Speed ​​Sparring

  PolarisWushu.net tyder speed sparring som en metode til stigende hastighed. Speed ​​sparring ligner normal sparring undtagen strømmen er smidt ud af vinduet, det eneste fokus for disse sessioner er hastighed. Arbejdet med hurtige slag og hurtige blokke med dine hænder og arme mens skiftende dine fødder for at undvige angreb, og sætte dig op for skud.
  En hurtig Word på Endurance

  Selvom fokus her er på hastighed, med et højt niveau af udholdenhed vil tillade dig at opretholde højere hastigheder til længere perioder. Nogle hastighed øvelser kan fordoble som udholdenheds øvelser ved at bremse dem ned og fokusere på lange perioder af motion i modsætning til hurtige byger. Løb og hoppe reb er to andre gode måder at forbedre udholdenhed, da det er nemt at måle forbedringer med disse metoder ved at holde styr på distance løb eller springer taget under et bestemt sæt.