| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan udfyldes en Half Marathon med minimal træning

  Uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber, kan uddannelsen til et løb være udfordrende og kræver engagement. En halv maraton er 13,2 miles og forberedelsen af ​​det kan tage ni til 12 uger. En af de bedste prædiktorer for succes er at etablere et uddannelsesprogram og arbejde gradvist frem mod løbsdagen. Ting du har brug
  Løbesko
  Running påklædning
  Vis Flere Instruktioner
  1

  følge en bestemt uddannelse regime. For de bedste resultater, fokus på fire søjler: hvile, let løber, lange løbeture og speedwork. Dette vil få dig klar i en minimal mængde tid. Hvile i mellem kørsler. Glem aldrig, at kroppen kræver restitutionstid, for dig at holde så sundt som muligt og fuldføre din uddannelse. Korte og lange kørsler giver dig kører regelmæssigt, blanding i kørsler med flere vanskeligheder og udfordrende længde. Speed ​​arbejde består i byger af kort afstand kører sigter mod at øge cardio styrke og det mentale sejhed, det tager at presse gennem uddannelse ubehag.
  2

  Run hver anden dag i løbet af en syv-dages periode, og lukke din uge med to back to back kørsler. Den første kørsel af din uge bør ikke være mindre end to miles og kører senere på ugen skulle være længere. Målet for en-til tre-mile stigninger og gør din sidste løb i ugen fire til seks miles længere.
  3

  Forøg dine ugentlige miles som træningsuger passere. Dette bør ske gradvist. Føj 01:59 miles på din Dag 1 kører hver anden uge. For resten af ​​dine ugentlige kørsler, skal du bruge stigningstakten som beskrevet i Trin 2. Du skal køre tre til fire miles på din første løb, og ni til 10 miles på din ugentlige lange løb, før du er klar til race.
  4

  Integrere burst øvelser på dine kort sigt dage. Begynd med et minimum af 4-7 et minuts byger af at køre så hurtigt som du kan. Som du gjorde med dine kørsler, gradvist øges over de kommende uger og forsøge at arbejde hen imod to-til tre-minutters brister ved race tid. Er disse ekstra træning ikke mere end to dage om ugen og altid fuldføre dem efter din distance løber.