| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan kører når du er tungere

  Løb giver en af ​​de bedste hjerte-kar-træning og kræver lidt udstyr foruden en kvalitet par løbesko. For dem, der er tungere, dog kan starte et kørende program synes udfordrende. Mange frygter ikke at være fysisk i stand til at køre lange afstande, skade på knæ, fødder og ankler, eller forlegenhed fra tilskuere i parken eller på gym. At overvinde denne frygt er det første skridt til at starte en større livsstilsændring. Kørsel vil revolutionere en persons fysiske kondition og bygge tillid til at prøve andre sunde aktiviteter. Ting du skal
  Løbesko
  Airy tøj
  Flaskevand
  Pulsmåler
  Vis Flere Instruktioner
  1 Blodtrykket kan være et problem for overvægt løbere.

  Besøg en sundhedsmedarbejder. Det er en god idé for alle at søge læge, før du starter et nyt træningsprogram. Fedme kan dog potentielt komme med et væld af hjerte og andre problemer. Højt blodtryk, hjerte arytmi, forhøjet kolesterol og andre er ikke nødvendigvis grund til ikke at køre, men forholdsregler bør altid bruges til at sikre en sikker øvelse oplevelse.
  2

  Bær køligt tøj og behagelige løbesko . Folk, der er overvægtige har en højere risiko for hedeslag. Dette kan forhindres ved at bære åndbare stoffer og kører om morgenen eller om aftenen. Lige så vigtigt er fodtøj. Fordi dem der beskæftiger sig med fedme anvender en væsentligt større mængde af stress på deres knæ, ankler og tæer, bør skoene være nøje udvalgt. De bør være præcis den rigtige størrelse, der er designet til at køre, og bundet fast, så de ikke kan ændre eller glide på foden.
  3

  Medbring en pulsmåler og en flaske vand. Enhver læge vil sandsynligvis anbefale et hjerte skærm til enhver tungere person. Normalt bæres på håndleddet, er disse enheder giver konstante opdateringer om en persons aktuelle puls. Dette kan forhindre usikker belastning på hjerte og kredsløb. Lægen vil også altid kræve tilstrækkelig vand indtag. Fastholdelse af en sikker puls, mens korrekt fugtgivende med en flaske vand vil sikre sikkerheden og maksimere resultaterne.
  4 Walking er et godt første skridt i retning af et kørende program.

  Start et kørende program ved at gå. Mens en tungere person kan være i stand til at køre, kan gøre det lægge for meget pres på kroppen og forhindrer løberen i at fuldføre sin distance mål eller brænde nok kalorier. Desuden kan pludselig ekstra stress være meget farligt, især for dem, der ikke vant til at udøve. Et par uger af walking kan bygge udholdenhed og giver tid til muskler til at strække ud og blive fleksible nok til at håndtere mere intens kører.
  5.

  Deltage i sociale går eller løber aktiviteter. Holder sig til et kørende program kan være svært, især når kæmper med ekstra pounds. Løb grupper bidrage til at give støtte, når det er mest nødvendigt. Deres historier og succeser kan motivere løbere udover modløshed eller frygt for fiasko og ind i en sund og atletisk livsstil.
  6