| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvorfor folk finder det vanskeligt at udøve

  Mange mennesker har en liste over undskyldninger om, hvorfor de ikke har tid til motion. De retningslinjer, der er fastsat af det amerikanske Department of Health and Human Services, at den gennemsnitlige, sunde amerikanske bør sigte efter minimum 150 minutters moderat kardiovaskulær aktivitet hver uge for at opnå de sundhedsmæssige fordele ved motion. På trods af disse anbefalinger, stadig folk finde mange grunde til, at de ikke kan eller ikke vil udøve. Undersøgelse dine grunde til at undgå motion kan hjælpe dig med at foretage positive forandringer og motivere dig til at starte en regelmæssig fitness rutine. Mangel på tid

  mangel på tid er måske et af de mest almindelige undskyldninger mange mennesker bruger til at undgå motion. Misinformation om, hvad der faktisk udgør fysisk aktivitet kan gøre begynder en formel øvelse rutine skræmmende, for at sige det mildt. Selv at finde tid til de anbefalede 30 minutter af daglige aerob aktivitet kan være svært for mange travle mennesker. Men ifølge American Heart Association, kan tilføje små doser af ekstra aktivitet til din daglige rutine tilføje op til en stor luns af tid. Hvis du opdeler fysisk aktivitet i tre 10 minutter segmenter hver dag, vil du høste de samme fordele, som hvis du udøvet i 30 minutter straight. Selv udføre simple opgaver som at tage trappen eller parkering din bil længere væk fra butikken eller på kontoret tæller.
  Manglende motivation

  Mange mennesker simpelthen har en mangel på motivation at udøve, ifølge licenseret mental sundhed rådgiver og adfærdsmæssige specialist Jenny Shaw i en artikel for BenefitUAmerica. Folk sommetider bare ikke kan finde en "god nok" grund til at komme ud og begynde at udøve, selvom dybt ned, de ved, de burde. Ofte folk begynder en øvelse regime til at slanke til en særlig begivenhed eller ferie, men når begivenheden går, deres motivation til at fortsætte med at udøve også aftager. Langvarig motivation til at udøve normalt kommer fra at skabe mål, der involverer forbedret sundhed eller fitness, ikke bare bedre fysiske udseende.
  Mangel på selvtillid

  Selv om en manglende tid eller motivation kan være almindelige årsager mange mennesker vælger at undgå motion, Deborah Dunham foreslår i en artikel til Blisstree.com at den virkelige grund bag disse undskyldninger kan være en mangel på selvtillid. En mangel på selvtillid kan føre til reduceret følelse af self-efficacy, hvilket betyder, at du ikke vil udøve, hvis du føler at du ikke kan gøre det, eller at du i sidste ende vil mislykkes, hvis du endda give det et skud. Det ironiske er, at du kun forstærke dine følelser af svigt ved fortsat at stole på denne undskyldning. Selv om man tager de første skridt til begynder en øvelse program, såsom at gå rundt om blokken efter middagen, kan bidrage til at øge din selvtillid og bevise, at du kan lykkes.
  Mangel på penge

  Folk antager ofte, at det koster en masse penge til at udøve. Du tror måske, udgifterne til at deltage i en trendy fitness club eller købe pebret træningsudstyr er grunde nok til at undgå motion, især hvis du er på et stramt budget. Men du behøver ikke at bruge dine hårdt tjente penge til at udføre mange former for motion - løb eller gå kræver kun et anstændigt par sneakers. Og ifølge fitness og wellness ekspert Jessica Smith i et interview med "Shape" magasin, går eller løber udendørs er en af ​​de bedste måder at forbrænde kalorier og forbedre koordination og balance.