| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • The Best Ab Øvelser & hvor mange du skal gøre en dag

  Når det kommer til ab øvelser, nogle er bedre for dig end andre. Mens den traditionelle stykket længe har været gjort for at arbejde de centrale muskler, der er bedre øvelser derude til din kerne. Ingen motion, men kommer til at skære din talje hvis der er overskydende fedt. For virkelig at vise dine mavemuskler, er en sund kost og ordentlig total-organ workout regime nødvendig sammen med maveøvelser. Som enhver muskel, kan du nemt overtrain dine mavemuskler, hvis du arbejder dem hver dag, så har planer om at uddanne dem kun to til tre gange om ugen, med en hviledag mellem hver. Plank

  planke er en af ​​de bedste core øvelser fordi det mål din komplette kerne fra de forreste mavemuskler til dine lavere tilbage muskler, der yder støtte til din ryg. For at udføre en planke, ligge på maven på gulvet med albuerne på måtten og albuerne under skuldrene. Hæv op fra gulvet på dine underarme og tæer. Hold planke i 30 sekunder. Efterhånden som du får mere core styrke øge din tid.
  Jackknife situp

  lommekniv situp er også kendt som en dobbelt stykket. Under bevægelse, er du folde din krop sammen ved at komme op i en situp mens du løfter dine knæ mod brystet. Denne øvelse engagerer hele kernen samt udfordrer din balance. For at udføre en lommekniv situp, ligge på ryggen på gulvet med hænderne på dine sider. Alt på én gang, hæve dine knæ til brystet som du løfter dit hoved og skuldre op af gulvet. Vend tilbage til udgangspositionen. Udføre tre sæt af 10 gentagelser.
  Hængende Leg Raise

  hængende ben raise kræver en vis form for pull up bar for at udføre. Mens hængende fra baren, bringe dig dine knæ i dit bryst, danner en omvendt stykket. At udføre, fat på en bar med begge hænder omkring skulder-bredde fra hinanden. Langsomt hæve dine ben og bringe dine knæ til brystet. Prøv ikke at svinge i løbet af denne bevægelse. Sænk dine ben tilbage til start. Udføre tre sæt af 10 gentagelser.
  Plate Twist

  En plade twist, som også kan gøres med en håndvægt, fokuserer primært på de skrå muskler. Nøglen til denne øvelse er at bruge dine arme kun for at holde pladen, og ikke hjælpe dig med den drejende bevægelse. Den twist skal komme helt fra dine mavemuskler. At udføre, sidde på en træningsmåtte med dine ben lige ud foran dig holder en vægt plade i dine hænder. Læn dig tilbage til omkring en 45-graders vinkel, som du krydser dine ben på dine ankler og løfte dem fra jorden en smule, bøje knæene bare en lille smule. Holding pladen mod dit bryst, langsomt twist til den højre side. Twist tilbage til centrum, derefter over til den venstre side. Udføre tre sæt af 10 drejninger på hver side.