| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Weider XR20 Øvelser

  Den XR20 fra Weider Fitness kan give en total-organ workout fra komfort i dit hjem. Muskel modstand leveres ved at udnytte stablede vægte med en kabeltræk-system. Det har flere vedhæftede filer, der genskaber de forskellige træningsmaskiner du ville finde i et motionscenter i en omfattende stykke hjem udstyr. Total Body Workout med XR20
  p Du kan udføre en række forskellige øvelser, som mange andre hjem motionsrum ikke giver. Den leveres med en lat pull-down bar, sommerfugl arme, krøller pad og bencurl vedhæftet fil. En anden fordel er en vægtblokkene der kan justeres ved blot at flytte et stift op eller ned. Det er også nemt at justere XR20 til hurtigt at flytte fra den ene øvelse til den anden. Det kabeltræk systemet giver jævn, kontinuerlig modstand i hele øvelsen og forhindrer eventuelle rykvise bevægelser, der potentielt kan trække en muskel.
  XR20 Overkrop Øvelser

  større muskler grupper for overkroppen omfatter bryst, skuldre, ryg og arme. Øvelser for brystet omfatter brystet pressen og brystet fly.The XR20 kommer med en presse arm, der er specielt designet til at udføre en kiste presse. Tag fat hver ende af pressen arm og udvide dine arme lige ud fra kroppen, men vær omhyggelig med ikke at låse dine albuer. Sommerfuglen fastgørelse kan bruges til at udføre bryst fluer. Med dine arme forlænges på begge sider, flytte hver sommerfugl arm til midten af ​​dit bryst. Den lat pull-down bar er en glimrende måde at arbejde de store muskler i ryg og skuldre. Den grundlæggende bevægelse for denne øvelse er at trække stangen ned foran din krop, indtil dine hænder er i skulderhøjde. Curl pude er designet til at isolere bicepsmusklen. Igen, på den nedadgående bevægelse være omhyggelig med ikke at låse dine albuer.
  P Som et godt udgangspunkt, nok vægt bruge, så du kan udføre 10 til 12 gentagelser for hvert sæt af en øvelse. Din træning bør indeholde tre sæt for hver øvelse, da dette grundigt vil arbejde hele din overkrop.
  XR20 Nedre Krop øvelser

  XR20 kommer med et ben udvidelse vedhæftet fil, der kan bruges til at arbejde musklerne i både forsiden og bagsiden af ​​din øverste ben. At arbejde på forsiden af ​​låret, kan du udføre et ben forlængelse. Fra siddende stilling, placeres foran dine ankler bag puderne på den nederste remskive station. Langsomt løfte dine fødder i luften, men pas på ikke at låse dine knæ. En bencurl vil arbejde forstrækning muskel på bagsiden af ​​dine ben. Liggende på maven, skal du placere på bagsiden af ​​dine ankler bag puder og langsomt trække dine fødder i luften, så langt som du kan mageligt. På den nedadgående bevægelse, må igen ikke låse dine knæ.

  Som med træning af overkroppen, skal du vælge en vægt, du gør 10 til 12 gange for hvert sæt, der udfører tre sæt for hver øvelse.