| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges en Bally Exercise Ball

  The Bally Exercise Ball er en farvestrålende, oppustelig træningsbold produceret af Bally Total Fitness. Det er velegnet til en lang række øvelser. Før du bruger Bally Exercise Ball, skal det korrekt oppumpet. Efter inflation, kan du bruge bolden i en fuld legeme træning. Det er ikke umiddelbart indlysende, hvordan at oprette eller bruge Bally Total Fitness træningsbold. Hvis du har problemer med enten del konsultere vejledningen i denne artikel. Ting du skal
  Bally Total Fitness Exercise Ball
  Vis Flere Instruktioner
  Setup
  1

  Indsæt Bally Total Fitness Exercise Ball Pump i Bally Exercise Ball.
  2

  Begynd puste Bally træningsbold, indtil du føler, at det er fast nok til at holde din vægt. Du kan ikke puste Bally træningsbold til en størrelse på mere end 22 inches.
  3

  Plug op hullet på Bally træningsbold med plastproppen, der fulgte med din Bally Exercise Ball.
  Øvelser
  4

  Udfør en torso krølle ved at sidde oprejst på Bally træningsbold med armene krydset og hænderne på modsatte skuldre. Lad din krop falde tilbage ind i bolden, så din torso er parallel med gulvet. Fra denne position udfører sit-ups ved at bøje din talje til hvor din overkrop løftes fra bolden. Vend tilbage til den oprindelige position og gentag.
  5.

  Udfør en forstrækning krølle med at ligge med ryggen på gulvet og underben på Bally Exercise Ball. Ret dine hofter og ben, og udvide dine arme udad fra din torso. Fra denne position, træk dine underben i retning af din bund ved at bøje knæene. Du skal lade dine fødder rulle op på bolden, mens de udfører denne øvelse. Vend tilbage til den oprindelige position og gentag.
  6

  Udfør en back forlængelse ved at lyve mave-først på Bally Exercise Ball. Placer dine fødder, så de ligger fladt mod en mur, og hæve armene over hovedet. Fra denne position, hæve din torso fra bolden, så det er næsten vinkelret på gulvet. Vend tilbage til den oprindelige position og gentag.
  7

  Udfør et ben hæve med at ligge med ryggen på Bally træningsbold og ben lige ud, med fødder rører jorden. Bally træningsbold bør være op imod noget stabilt, så det ikke flytter sig, når du er i denne position. Fra denne position, bøje knæene og hæve dine hofter, så dine knæ næsten rører brystet. Vend tilbage til den oprindelige position og gentag.