| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Montagevejledning for en NordicTrack MTN740

  Den NordicTrack MTN740 er en in-home stepper maskine, der ikke kræver nogen ekstern strømforsyning. Du justere træde hastigheden ved hjælp af one-touch knapper på konsollen. Det MTN740 har fire indbyggede træningsprogrammer, iFit interaktiv teknologi og puls sensorer for dig at tjekke din puls. Når du modtager din NordicTrack stepper er den vigtigste del af maskinen allerede samlet, men du behøver at fastgøre fødderne, pedaler og konsollen oprejst. Ting du skal
  ven til at hjælpe
  sekskantnøgler (inkluderet)
  Skiftenøgle
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Har en anden person, løfte den forreste af stepper. Fastgør forreste stabilisator til rammen ved hjælp af to M10 x 75mm knap skruer. Spænd skruerne med den medfølgende unbrakonøgle.
  2

  Har en anden person, løfte bagsiden af ​​rammen. Sæt den bageste, U-formede krængningsstabilisator i rammen. Slide fire M10 split spændeskiver på fire M10 x 48mm knap skruer. Fastgør stabilisator i rammen ved at indsætte de fire skruer fra bunden op. Spænd skruerne.
  3

  Skub den højre pedal på den højre pedal ben. Line up det nederste hul i pedalen beslaget med det nederste hul i pedalen benet og skub en M10 x 82mm knap bolt i hullerne. Line op det øverste hul i pedalen beslaget med det øverste hul i pedalen benet og indsætte et M10 x 82mm knap bolt i hullet. Spænd begge knap bolte med sekskantet nøgle. Gentag til den venstre pedal.
  4

  Spørg en hjælper til at holde konsollen oprejst over rammen af ​​stepper. Slut udvidelse wire harness til ledningsnettet, hvor de opretstående glider ind i rammen. Træk extension wire harness ud af toppen af ​​den opretstående at rette trådene. Sæt opretstående i rammen. Slide to M10 split skiver på to M10 x 91mm knap skruer. Fastgør opretstående ind i rammen med skruerne. Spænd begge skruerne.
  5.

  Har en anden person, holde venstre styret nær oprejst. Slut puls ledning til pulsen udvidelse ledning. Skub eventuelle ekstra ledning i venstre styret.
  6

  Wrap og hold to styr bøsninger omkring røret stikker ud af den venstre side af den opretstående. Skub venstre styret på bøsninger og røret. Brug to M8 x 35mm knap bolte, to M8 split skiver og to M8 låsemøtrikker at sikre styret. Hold låsemøtrikken med skruenøgle, og spænd boltene. Gentag efter den rigtige styret.
  7

  Har en anden person, holde konsollen nær oprejst. Slut udvidelse ledningsnet og puls udvidelse ledninger. Skub eventuelle ekstra ledning i konsollen eller ned lodret rør. Brug fire konsol skruer til at fastgøre konsollen til oprejst.