| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Burn Upper kropsfedt

  Vægttabet og følelse bedre om dig selv er det bedste ego booster der er. Når vi har det godt med os selv, er vi tilbøjelige til at bære os lidt bedre. En måde at opnå dette er at brænde nogle af overkroppen fedt, du måtte have. Brændende overkroppen fedt kan være en vanskelig opgave, men er ikke umuligt. Det betyder dog, tage masser af disciplin og viljestyrke. Ting du skal
  WeightsExercise udstyr
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Øvelse på mindst 30 minutter om dagen. Udøver er en fantastisk måde at forbrænde fedt over hele kroppen, samtidig med at du føler dig bedre om dig selv. Nogle store overkroppen øvelser til at forbrænde fedt er til fods med arm vægte, jogging mindst 3 mil og svømning. Svømning er en glimrende måde at forbrænde øverste kropsfedt og samtidig hjælpe dig med at udvikle slanke, smukke, tonet arme.
  2

  opbygge muskelmasse. Opbygge muskler er en af ​​de bedste måder at forbrænde fedt. Faktisk kan omkring 1 lb muskel brænde op til 100 ekstra kalorier per uge. Building muskelmasse hjælper også øge dit stofskifte, hvilket igen hjælper dig med at tabe mere øvre og nedre kropsfedt.
  3

  Lav øvelser designet til at opbygge overkroppen muskler. Når du bygger muskelmasse, er der to styrketræning øvelser, at nogle eksperter mener virker bedst: chin-ups og parallelle bar dips. Parallelle bar dips hjælper dig med at få styrke i dit bryst, skuldre og triceps. Placer dine arme på skulder bredde, holde albuerne ind til kroppen på alle tidspunkter. Lidt læne sig frem og sænke din krop, indtil dine arme er i en 90 graders vinkel, og derefter skubbe dig tilbage til den øverste position. Chin-ups er betragtes som en af ​​de bedste styrke øvelser for at udvikle dine biceps og overarme. De har endda arbejde dine mavemuskler. Når man gør chin-ups, sørg for at have en god kropsholdning, holder dine skulderblade trukket tilbage og abs stram til at støtte din ryg. Start ud på omkring 15 minutter om dagen, indtil du kan bygge op til mere.
  4

  Spis et højt proteinindhold kost. Når man bygger muskelmasse til at forbrænde overkroppen fedt, din krop vil kræve proteiner og aminosyrer. Dette hjælper dine muskler udvikle sig og blive sundere. En af de bedste ting, du kan spise, er fritgående økologiske æggehvider, da de er fyldt med aminosyrer og er en stor kilde til protein. En anden stor kilde til protein er kød af vildtlevende vildt eller økologisk-fodret oksekød og nonpasteurized mejeriprodukter.
  5.

  være dedikeret. Dette kan være den vigtigste nøgle til at forbrænde overkroppen fedt. Du er nødt til at beslutte, om dette er den livsstil, du ønsker. Du kan brænde overkroppen fedt ved at følge den nyeste kost fad, men det er næsten garanteret, at du vil vinde den tilbage plus mere og risikere muligheden for at bremse dit stofskifte. At spise sundt og motion er livsstilsvalg, ikke en kost. Det er vigtigt at indse, at og følge op med dine planer, hvis du ønsker at opnå dit mål af brændende overkroppen fedt.