| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan vælger en ordentlig løbesko

  Vælge en velsiddende løbesko er vigtigt for din løbeøkonomi og din komfort. En ordentlig montering løbesko kan også mindske din risiko for skader. Ting du har brug
  Socks at du bære, mens den kører
  dine gamle løbesko
  Vis Flere Instruktioner fotos Best Fit
  1

  Vælg en lokalt ejet kører butikken. Franchising og store virksomheder kan tilbyde et godt tilbud på løbesko, men salgspersonale ofte ikke modtager en omfattende træning i at passe løbesko.
  2

  Shop i slutningen af ​​dagen. Dine fødder naturligt svulme i løbet af en dag. Opkøb løbesko ved slutningen af ​​dagen vil sikre, at dine sko passer, uanset hvad tid du kører.
  3

  Wear eller tage dine gamle løbesko med dig, når du handler. En ekspert på sko montering vil være i stand til at se på din slid mønster på sålerne og hjælpe du regne ud, hvad sko ville være bedst for dig. Om ikke andet, kan du være i stand til at købe den nye model år af dine gamle sko.
  4

  Kend din pronation. Pronation er den laterale rullende at din fod gør, når den rammer fortovet. Sko beslutningstagere er begyndt at designe og markere deres løbesko at hjælpe forbrugeren rette eller støtte for de forskellige typer af pronation. En stor kører butik vil være i stand til at hjælpe dig med at finde ud af din pronation. Hvis du ikke har adgang til en stor salgspersonale, kan du gøre en simpel hjemmetest. Tape et stykke papir på gulvet. Walk over papiret med en våd foden. Hvis fodafsnittet er meget tynd med lidt definition af storetåen, så du underpronate. Hvis footprint ser normal størrelse, så har du sandsynligvis pronate normalt. Hvis footprint ser bred med en tung mærke på storetåen og fodballen, har du sandsynligvis overpronate.
  5.

  Kend din fod form. Skoproducenter bruger både lige og buede varer at gøre løbesko. Kig på print du har lavet i trin 4. Er midten af ​​hælen i linje med eller er tæt på centrum af fodballen? Dette er en lige fod. Hvis midten af ​​hælen linjer op med de ydre tæer, har du en buet fod, og muligvis en sko lavet på en buet sidst.
  6

  Køb gode indlægssåler. Mange af indlægssåler i løbesko er designet til at blive fjernet og erstattet med efter-markedet indlægssåler eller brugerdefinerede orthotics.