| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan laver Yoga Pants

  En af de tricks til at være i stand til at gøre yoga --- og gøre det godt --- er at bære tøj, der vil bevæge sig og bøje med dig. Tøj, der begrænser dine bevægelser på nogen måde, vil ikke være egnet til yoga, som din krop og din energi skal have lov til at bevæge sig så frit som muligt. Men hvis du er en mærkelig størrelse, eller hvis prisen på yoga bukser er for meget for dig at give, kan du lave din egen, garanteret til at passe og kan forventes at være billigere end hvad du kan købe online. Ting du skal
  Measuring tapeFabricScissorsSewing machinePinsThreadElastic eller snøre ropeIron
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Vælg stof, der er elastisk nok til at modstå enhver yogastilling og er åndbar (så din træning sved vil tørre). Måle afstanden fra din talje til gulv, og det dobbelte måling. Det er, hvor meget stof, du får brug for.
  2

  Klip stoffet. Du skal bruge fire paneler, der er en fjerdedel af dit taljemål bred, og din talje-til-gulv måling plus 4 inches lang.
  3

  Sy to paneler sammen på den lange kant, ret mod ret. Kun sy et søm, der forlader de andre kanter åbne. Gør det samme med de to andre paneler.
  4

  måle afstanden fra din talje til din skridtet. Sy én åben side af et sæt af allerede syede lange paneler til den åbne side af det andet sæt, ret mod ret, sømmen skal være længden af ​​din talje-til-skridtet måling plus et par inches til at gøre det forreste søm ( hvor en lynlås ville være, hvis der var en). Gentag for ryggen søm. Sy op de resterende "V" indre ben sømme.
  5.

  Fold over 1/2 tommer i bunden af ​​hvert ben, og tryk på stoffet. Fold over en anden 1/2 tommer, og sy så tæt på foldekanten som muligt. Gentag for det andet ben.
  6

  Fold over 1/4 tomme i taljen åbning, og tryk på stoffet. Fold yderligere 2 inches, og sy så tæt på foldekanten som muligt, hvilket gør et hylster til elastisk eller en snor. Vent 2 til 3 inches åben. Tråd elastik eller snor gennem huset. Hvis du bruger elastisk, sy enderne af elastiske sammen, og sy åbningen lukket. Hvis du bruger en løbegang, hem åbningen, så det vil ikke udrede.