| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Opadgående Facing Hund Vs. Cobra

  Selvom opadvendte Hund og Cobra har en familie lighed med hinanden, disse to back-flexing yogastillinger har forskellige fonde og involverer forskellige muskulære handlinger. I opadvendte hund meste af din krop er suspenderet i luften mellem dine arme og fødder, mens der i Cobra, dine lår og bækken forbliver jordet. Men fordi de begge rejser er tilbøjelige backbends, de giver nogle af de samme fordele, såsom strække maven og udvide brystet. Opad-Facing Dog

  For at praktisere opadvendte Dog, ligge på maven. Placer håndfladerne på din måtten sammen med din lavere brystet. Hold albuerne lukke din krop. Engager dine ben og tryk toppen af ​​dine fødder i gulvet. Løft dine knæ og lår væk fra gulvet. Ret dine arme til at løfte dit bryst, så rygsøjlen bue og dit bækken til at hænge, ​​suspenderet i luften mellem dine arme og fødder. Hold dine skuldre direkte over dine håndled. Tegn dine skuldre tilbage og løft brystet gennem dine arme. Tryk kraftigt ind i din måtten med armene for at holde din rygsøjle forlængelse opad.
  Cobra

  Cobra begynder på samme måde opadvendte hund, liggende på ryggen. Placer dine hænder under dine skuldre. Peg tæerne og forlænge gennem dine ben. Tryk på forsiden af ​​dit bækken eller skambenet, samt på forsiden af ​​dine lår ind i din mat. Krølle dit hoved og bryst væk fra gulvet, holde albuerne tæt til siderne af din krop. Tegn dine skuldre tilbage og løft brystet gennem dine arme, forlængede din rygsøjle.

  Ligheder

  opadvendte Hund og Cobra er begge back-flexing udgør. Både hjælpe strække bryst, skuldre og mave samtidig styrke spinal og balde muskler. Fordi de åbner lungerne og brystkassen, kan de begge hjælpe med at forbedre vejrtrækning. Som dybe backbends kan de begge lægge vægt på rygsøjlen, hvilket gør dem kontraindiceret for dem med en rygskade. For at holde din ryg sikkert samtidig med at øve enten Cobra eller opadvendte Dog, fokus på at åbne dit bryst og strækker sig gennem ryggen af ​​din brystkasse. Undgå at bøje for meget i din nedre ryg og nakke.
  Forskelle

  Den største forskel mellem opadvendte Hund og Cobra er fundamentet. I opadvendte Dog, er din eneste berøringspunkter med gulvet palmer af dine hænder og de toppe af dine fødder. Resten af ​​kroppen er ophængt mellem fødder og skuldre. Stærke arme og håndled er kritiske for at øve opadvendte hund sikkert. I Cobra forbliver lår og skambenet jordet på måtten, sætte mere fokus på spinal muskler, som aktivt bistå arme curling bagagerummet væk fra gulvet.