| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Kost til Bodybuilding

  At have en god kost er vigtig for alle, men bodybuildere nødt til at holde øje med, hvad de lægger i deres organer. Slankekure er ikke blot at spise mindre, dog. For at opnå maksimal vækst af muskler og fedt brænde, en blanding af protein, kulhydrater og væsker kræves. Ting du skal
  Kalender
  Food tidsskrift
  Fitness tidsskrift
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Spis masser af protein. Antallet behøver man for enhver bodybuilder er protein. Protein er, hvad muskler bruger til at genopbygge og vokse. Meget af fødevarer, der er højt proteinindhold er også højt indhold af fedt. Fødevarer med en masse protein, men lidt fedt omfatte kylling, æg hvide og sojaprodukter. Den gennemsnitlige person har brug for omkring 70 gram protein om dagen. Bodybuildere brug for omkring det dobbelte for at fremme muskelvækst.
  2

  Forbruge masser af kulhydrater. Kulhydrater har fået et dårligt wrap med FAD kostvaner dybest set skære alle carb indtag helt. Men kulhydrater er vigtige for bodybuildere. Carbs brændstof kroppen, og uden kulhydrater, kan du blive træt meget hurtigere i løbet af din high-demand træning. Hele hvede pasta og brød er sunde måder at få kulhydrater. Mængden af ​​kulhydrat indtag er afhængig af kropsvægt, men en generel tommelfingerregel er 3 til 5 g pr pund kropsvægt.
  3

  Drik vand og sportsdrikke. Vand er den bedste væske en bodybuilder kan drikke til at genopbygge musklerne. Muskler har brug for vand til at genopbygge sammen med protein. Generelt er 8 til 10 glas vand dag anbefales til den gennemsnitlige person. Bodybuildere kan øge det en smule, men ikke for meget for at undgå overhydrering. Sportsdrikke kan også være gavnligt, men vær opmærksom på, at mange kan indeholde sukker. En god sports drik, der er lav i sukker Propel med Gatorade. Det har også kun 10 kalorier pr 8 ounce flaske, ifølge sin hjemmeside.
  4

  Opsæt en tidsplan for måltider. Kostvaner er normalt blæst på grund af dårlig tidsstyring og den lette tilgængelighed af fastfood. Ved at planlægge ud måltider i forvejen, kan du sikre dig, at du får de nødvendige proteiner og kulhydrater uden tilsat fedt findes på de fleste fastfood leddene. Nogle bodybuildere spiser flere måltider om dagen, og andre spiser standard tre måltider. Det er virkelig baseret på personlige præferencer. Det vigtige ting at huske er at spise en sund, solid morgenmad til brændstof hele dagen.
  5.

  Hold styr på fødeindtagelse i et tidsskrift. Skrive ned, hvad du spiser, og hvordan det gjorde du føler kan hjælpe dig med at holde på sporet. Visse fødevarer kan være mere gavnligt for forskellige mennesker. Du er nødt til at bestemme, hvilke fødevarer arbejde for din krop. For at finde ud af, hvilke fødevarer der er gode til at bygge muskler, besøg Bodybuilder.com, som har en liste over sunde, muskel-bygning fødevarer (se Resources).