| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan at slippe af spæk

  Der er to typer af fedt i kroppen. Visceral fedt er den dybe fedt, der omgiver dine organer. Det kan forårsage sundhedsmæssige problemer, hvis det kommer ud af kontrol. Spæk vises under de lag af din hud. Selvom det ikke er så farligt som visceralt fedt, kan det stadig gøre dig selv bevidst, når den bygger op på din krop. At slippe af med det, kan du tage flere skridt, der involverer motion og kaloriefattige justeringer. Instruktioner
  1

  Spis høj kvalitet fødevarer. Fødevarer, der er højt indhold af fedt, sukker og natrium bør overlades off af din tallerken og ud af din krop. Dette omfatter fede kød, raffineret hvidt mel produkter, slik, dybstegte fødevarer og fastfood. I stedet spiser næringsrige fødevarer som kyllingebryster, magert oksekød, fisk, fuldkorn, frugt, grøntsager og bønner.
  2

  Drik færre kalorier. Når du drikker kalorier, er din hjerne ikke modtager den samme besked fra din mave, at det gør med hele fødevarer. Det betyder at du ikke føler dig fuld, men du stadig få kalorier. Dette kan øge din spæk. Eliminer kaloriefattige drikkevarer, herunder sodavand, forarbejdede frugtdrikke, sødet te, milkshakes, øl og flavored kaffe drikkevarer med flødeskum.
  3

  Graze som en hest. Heste spiser hvert par timer i løbet af dagen, og de er i god form. Følg deres eksempel og har en lille, afbalanceret måltid hver to til tre timer hele dagen lang. Dette vil holde dit stofskifte revving, og også kan holde dig følelsen tilfreds og forhindre dig i at overspisning. En mager bøf med dampet blomkål og en bagt kartoffel er et eksempel på en god aftenmåltid.
  4

  Opret en kalorie underskud. At miste spæk, skal du indtager færre kalorier, end du expend. At miste et pund, er du nødt til at brænde 3.500 kalorier. Reducer dit daglige indtag af 500 kalorier til at tabe et halvt kilo om ugen. At miste 2 pounds en uge, reducere dit daglige indtag af 1000 kalorier. Bare vær sikker på ikke at gå lavere end 1.200 kalorier dagligt, hvis du er kvinde og 1.800 kalorier dagligt, hvis du er mand.
  5.

  gøre aerobe motion. Aerob motion, også kendt som "cardio", er en effektiv fedtforbrænder. Udfør cardio i 45 til 60 minutter, 4 til 5 gange om ugen. Løb, elliptiske uddannelse, svømning, cykling, roning og trappe klatring er alle former for cardio.
  6

  opbygge muskler til yderligere at øge dit stofskifte. Muscle ikke opvejer fedt, men det er metabolisk aktive, så hvis du bygger det, du kan brænde spæk. Lav øvelser, der er målrettet alle dine store muskelgrupper. Disse er dit bryst, skuldre, ryg, triceps, biceps og ben. Bryst pressere, stolper rækker, bageste rækker, triceps extensions, biceps krøller og lunges er alle gode øvelser til at vælge. Sigt efter 10 til 15 gentagelser og 3 til 4 sæt. Må din vægt træning to til tre gange om ugen.
  7

  Fit mere aktivitet ind i din dag. Når du går til frokost på arbejde, gør en 10-minutters power walk. Når du går til indkøbscenter, park i den fjerneste ende af parkeringspladsen og gå rundt i hele omkredsen, før du går indenfor. Når du har et møde på 13. etage i en bygning, tage trappen.