| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Theraband Øvelser for Kander

  Kander har brug for stærke muskler i rotator cuff, øvre ryg og skuldre. Med den styrke kommer også behovet for fleksibilitet. Den overhånd bevægelse pitching i baseball er en unaturlig bevægelse for kroppen. Therabands måske ikke bygge magt af vægte, men de tilbyder gratis motion, der kan styrke musklerne, der anvendes i pitching på tværs af alle planer om bevægelse. Skulder bortførelse

  skulder bortførelse er en god øvelse til at styrke deltoid muskler, der hjælpe med at stabilisere andre pitching muskler. Holding enderne af bandet, en i hver arm stå på midten af ​​båndet med fødderne skulder bredde fra hinanden, eller indtil der er tilstrækkelig spænding. Holde dine arme lige, hæve armene indtil de er parallelle med gulvet, og derefter sænke dem langsomt. En simpel variation af denne øvelse er at hæve armene til fronten. Dette vil stadig målrette musklerne i overarmen, men det vil målrette forskellige muskler i ryggen, herunder Latissimus Dorsi, den største muskel i ryggen.
  Simulering pitching bevægelse

  Therabands har den største fordel i forhold til andre former for vægte, som de giver mulighed for styrketræning, der efterligner den faktiske pitching bevægelse. For at gøre dette, enten binde den ene ende af båndet til en pæl eller bar eller lave en knude i bandet og holde det i døren marmelade af nærliggende dør.

  Tag en pitching holdning med din arm udvide tilbage bag dig på samme måde, så når din hånd er forlænget tilbage i pitching bevægelse holder fast band. Gennemfør duvende bevægelse går på en reduceret hastighed for de første flere gentagelser som din rotator cuff musklerne varme op, før du øger hastigheden. Selv når hastigheden øges, skal du sørge for at forblive under kontrol.
  Active varme op øvelser

  Therabands kan også bruges til at varme op de anvendte muskler i pitching forud for indgåelsen af ​​et spil. Én øvelse er den interne rotation. Med den ene ende af båndet bundet eller holdt i en dør marmelade, bøje albuen af ​​armen, der holder den anden ende af båndet. Den hånd, der holder bandet skal vende væk fra kroppen. Drej armen indad ved hjælp af din rotator cuff. En anden øvelse er at udføre arm cirkler. Disse udføres ved at holde bandet og kredser i forskellige retninger i forskellige vinkler.