| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Find Affordable løbetøj

  Enhver, der nogensinde har oplevet "runner høje" ved, hvordan glædeligt sporten kan være. Men kører er også en af ​​de mest overkommelige sportsgrene. Du behøver ikke bruge et godt stykke over $ 100 på sko og $ 80 om løbe tights at få kvalitet tøj, der udfører og varer. Ting du skal
  Svedtransporterende kører tank, shorts, skjorte og bukser
  velsiddende løbesko
  vind og regn resistente jakker
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Look for komfortabel, performance løbeværk i store kæder, ikke sportsudstyr butikker. Udvælgelsen af ​​løbetøj og kvaliteten af ​​materialer har ændret sig dramatisk på kendte kædebutikker i de sidste par år. Du kan finde en bred vifte af svedtransporterende tøj, som trækker sved og fugt væk fra kroppen hurtigt, i moderigtige farver og stilarter. Du kan tillade flere ændringer af tøj til hvad du kan betale for et par punkter på et sportsforretning.
  2

  Søg efter tøj i slutningen af ​​sommeren og slutningen af ​​vinteren. Du kan finde dine bedste køber på enhver butik, hvis du søger stativerne mod slutningen af ​​sæsonen. Tøjet vil ikke være så forældet ved den tid, du virkelig bære dem det følgende år, og prisen er værd at vente på.
  3

  Hold dine øjne udstationeret for universitetets salg. Sommetider gymnasier og universiteter sports afdelinger "udrense" deres blidt-anvendte redskaber, herunder holdet kører kampvogne og strømpebukser. Det vil koste dig næsten ingenting, og du vil være i stand til at bestanden op på din favorit universitetets eller alma mater logo gear. Du vil også vide, at de penge, du bruger der vil gå til at finansiere skoleprojekter og fundraisere.
  4

  Drive et par ekstra miles at granske en velrenommeret butikscenter. Ikke alle afsætningsmulighed indkøbscentre er skabt lige, men når du finder en pral kvalitet tøj i god stand med små skønhedsfejl, gør det til en top destination for dit gear. Apropos mangler, hvis det er forholdsvis lille, og vil ikke påvirke din præstation (dvs. ikke er en tåre i en søm, der kan rippe, som du kører) kan det være værd at den ekstra rabat du får som resultat af denne mindre fejl . Hvis din en anstændig syerske, kan du være i stand til at fastsætte endnu en mere kompliceret fejl med lethed.
  5.

  spendere på de sko, hvis du skal. Med de penge du sparer ved ikke at købe prestige mærker af at køre t-shirts og shorts, vil du have lidt mere tilovers til at bruge på den ene element, der er mest splurge-værdig: sko. Alligevel er der stadig alternativer til de $ 100 par. Tjek de discountbutikker, der tilbyder New Balance, Nike og Adidas til halv pris af sportsforretning.
  6

  Shop de unge afsnit, når det er muligt. Hvis du er på den mindre side, investere i løbetøj og sko fra ungdomsholdet sektionen. Nogle af de større ungdoms størrelser (fx pigens 14.-16) kan rumme kvinder, der regelmæssigt bærer junior s eller mindre savner størrelser. Disse produkter er ofte blot mindre versioner af hvad du finder i kvindernes afdeling, og den prisseddel er også en meget mindre version af, hvad du finder i den "store piges" område!
  7

  Konverter dit mainstream tøj ind løbetøj. Hvis du virkelig cash-bevidste, mener, at hoodie du bærer med dine jeans som endnu et element for at få fat, når du går på en løbetur. Okay, så det kan ikke væge fugt den måde din faktiske løbejakke gør, men det vil holde dig lidt dækket på en kølig efterårsdag, når du rammer sporet.