| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vægttab At Sticks

  Ingen ønsker at tilbringe måneder slankekure og motion kun for at få alle vægten tilbage. De fleste Dieters genvinde den vægt, de har mistet, og en betydelig del endda vinde ekstra vægt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "amerikansk psykolog" i 2007. Du behøver ikke at være en del af denne statistik, dog. Ved at lave sunde, bæredygtige livsstilsvalg, øger du din risiko for at holde vægten off. Begrænsning fødeindtagelse
  p Hvis du ønsker at holde den vægt, du har mistet fra, bliver du nødt til at holde sig til en kost svarende til den, du brugte til at tabe vægt, hvilket er grunden til en bæredygtig kosten valg - ikke dramatisk sammensnøret fødeindtagelse - er nøglen. A 2011 undersøgelse af succesfulde Dieters fra National Weight Control Registry fandt, at de holdt sig til daglige kost på ca 1.800 kalorier, fik mindre end 30 procent af deres kalorier fra fedt og er logget deres fødeindtagelse. De har også spiste morgenmad regelmæssigt og ikke spise sig meget ofte.
  Rolle motion

  Motion spiller en vigtig rolle i at opretholde vægttab. Mayo Clinic rapporter om, at folk er mere tilbøjelige til at blive en succes, hvis de fortsætter en regelmæssig motion rutine. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler 150 minutters moderat motionsture eller 75 minutters energisk cardio om ugen, foruden styrketræning mindst to dage om ugen. Det kan være udfordrende med diæt alene at forblive tynd, fordi du ikke kan brænde alle de kalorier du tager på hver dag, men motion giver dig en "pude", så du ikke behøver at have stive regler for din kost og kalorieindhold indtag.
  øgede aktivitetsniveau

  Udover planlagt motion, forbliver aktive kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier og vedligeholde sunde valg af livsstil. Succesfulde Dieters i National Weight Control Registry undersøgelse gik omkring en time hver dag, og begrænsede deres tv-tid til 10 eller færre timer om ugen. Når du har en aktiv livsstil, kan du tage i flere kalorier hver dag, fordi du brænde disse kalorier, når du laver dine daglige aktiviteter.
  Kom Support

  Ifølge Providence Sundhed og Services social støtte spiller en central rolle i at opretholde vægttab. I en kultur, hvor der er en fastfood restaurant på hvert hjørne og overdådige måltider er ofte en stor del af underholdning, denne form for støtte kan hjælpe dig modstå fristelse. Spise med venner, der er også forpligtet til at gøre sunde livsstilsvalg og lade folk vide, at du forsøger at holde vægten off. Du kan endda bruge sociale netværk, smart telefon apps eller støttegrupper til at spore dine mål og holde regnskab over dit vægttab planen.