| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvorfor er det nødvendigt at ophøje din puls over den nedre grænse under træning?

  Den maksimale puls niveau du opnår under øvelse kan dramatisk påvirke effektiviteten af ​​din motion rutine. Den samlede gennemsnitlige hjertefrekvens du vedligeholde løbet af din træning kan bestemme, hvordan effektiv din rutine er for at forbedre dit hjerte sundhed og samlede udholdenhed. Forståelse af de forskellige niveauer af intensitet, og hvordan de vil påvirke din fitness resultater vil vejlede dig i at vælge de rigtige øvelser for at hjælpe dig med at opfylde dine træningsmål. Fordele ved moderat intensitet

  Når du træner, hvis du ikke er udfordrende din krop konsekvent vil du ikke høste det store flertal af sundhedsmæssige fordele forbundet med motion. Udøver kun 10 og 20 hjerteslag i minuttet over din hvilepuls vil give lidt at ingen fordel, bortset tjener som en sikker warm-up og cool-down periode i løbet af din rutine. Moderat niveau intensitet øvelser forbedre hjerte-kar sundhed, øge respiratorisk output, styrke muskler, opbygge udholdenhed og forbedre stemningen, blandt mange andre fordele. Brug et mål hjertefrekvens-rate lommeregner til at hjælpe dig med at nå dit moderat target hjerte-rate zone, som vil støtte dig i at brænde kalorier og fedt i løbet af din træning.
  Overvejelser af meget høj intensitet

  Det kan være fristende at forsøge at udøve på højeste intensitet for at forsøge at høste maksimalt udbytte. Du bør dog tage forsigtighed, da den nåede 80 procent eller mere af dit mål hjertefrekvens. Hvis du har nogen kardiovaskulære eller respiratoriske problemer, kan dette være et farligt niveau for dig at arbejde ud for en længere periode. Desuden vil din krop begynde at flytte sine metaboliske indsats, og rent faktisk vil begynde at brænde muskel som din krop ind i en krise-tilstand. Og fordi dette niveau er ofte meget ubehageligt, er det mere sandsynligt, at du vil opgive din træning regime over tid.
  Forskning

  En undersøgelse fra den norske Universitet for Videnskab og Teknologi blev offentliggjort i "PLoS One" i maj 2013 viser, at blot fire minutter af høj intensitet øvelse tre gange om ugen viste de samme sundhedsmæssige fordele som 16 minutters høj intensitet øvelse tre gange om ugen. Denne og mange andre undersøgelser understøtter fordelene ved interval træning. Ved at styre niveauet af intensitet i hele din træning, kan du reducere den samlede belastning og risiko for skader i forbindelse med udvidet højt intensitet øvelse.
  Interval Training

  Ved udøvelsen , starte og slutte med et lavt niveau intensitet for at give dit hjerte en chance for at varme op og forsigtigt lavere til en sikker, post-workout-niveau. Påbegynd moderat niveau intensitet fem til 10 minutter efter start din rutine. Mindst én gang i løbet af din træning, springe til et højt intensitetsniveau i fire minutter til virkelig udfordre din krop og høste væsentligt forøget stofskifte under hele dagen. Retur til et moderat niveau og derefter afslutte med en lav-niveau cool-down.