| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Ømhed i fødder efter Jogging

  Lad os se det i øjnene - du behøver ikke køre på hænderne. Det tager ikke en grad i fysik, fysiologi eller motion videnskab for at forstå, at alle de påvirkninger fra driften er optaget af dine fødder. Dette svarer til en enorm mængde af slitage på din krop, og fra tid til anden, vil du blive konfronteret med ømhed. Dette er ingen grund til panik, men du behøver at udvise forsigtighed. Ømhed vs Injury

  En ting, du nødt til at skelne er forskellen mellem isolerede smerter og generel ømhed. Gennem din kører karriere, vil der være masser af dage, hvor du føler dig øm. Selve definitionen af ​​uddannelsen er at placere din krop under en eller anden form for stress. Når du gør dette, skal du lidt skade din krop og din krop så helbreder sig selv, hvilket gør det stærkere end før.

  Men hvis du føler dig isoleret smerter i et lille område, er du nødt til at behandle det med en meget mere omhu og tålmodighed. Hvis du kan lokalisere den smerte til en lille plet på størrelse med en skilling, er du sandsynligvis såret snarere end øm. Aldrig ignorere dine knogler, ledbånd og sener, hvis de gør ondt. Disse dele af kroppen er ikke beregnet til at blive såret, og kun resten vil hjælpe dig til at komme sig.
  Is og Rest

  En måde at hjælpe slippe af irriterende mund ømhed er at bruge is. Prøve et isbad eller en ice bucket i modsætning til en is kop eller en ispose. Køb en lille plastikbeholder eller plastic trash spand, der er stor nok til dine fødder. Tag en bakke af isterninger - eller mere afhængig af din tolerance overfor kulde - og fyld den halvt op med koldt vand. Vent på isen til at smelte, kaste dine fødder i isbad, og holde dem nedsænket i tre til fire minutter.

  Årsagen til isbad er at jævnt fordelt det kolde vand over hele overfladen på din foden. Det er en måde at holde fra uheld få forfrysninger, som du måtte lide, hvis du placerer is direkte på huden. Den isvand tvinger kapillærer at dykke dybt ind i musklerne og skyl ømhed ud af dine fødder. Ved hjælp af is - som gammeldags som det lyder - er en af ​​de bedste måder at slippe af mund ømhed, og når du gør det regelmæssigt, hjælper med at holde dine fødder bliver ømme
  <. br> Sko og bløde overflader

  To af de vigtigste årsager til fods ømhed i løbere er deres sko og overfladerne, som de løber. Dine sko er den vigtigste stykke udstyr, som du har som en runner. Det er afgørende, at du har en sko, der passer til din fod ordentligt og er designet specielt til den måde, at din fod rammer jorden, når du kører. Før du starter et program, der kører, gå til en specialitet indkørings-skoforretning og søge råd hos en sko ekspert. Hvis han ikke tage et kig på den måde, dine fødder ramte jorden, når du går eller løber, er hans råd ikke værd den kasse, som dine sko er pakket.

  Kører på hårde overflader eller siden af vejen over tid kan føre til potentielle skader på dine fødder og ben. Finde en park med præparerede snavs stier, der er glatte og ugyldige af vragdele er den bedste løsning for de håbefulde runner. De bløde overflader vil absorbere en masse af det chok og pres fra hvert trin. Par, der med en ordentlig sko valg, og du kan hjælpe med at undgå mund smerte og erfaring mere konsekvent skade-fri træning
  Take Care

  En tommelfingerregel i uddannelse.: være forsigtig. Din krop er en storslået maskine, der har den fantastiske evne til at helbrede hurtigt med resten. Ifølge University of Toledo head cross-country træner Kevin Hadsell, tage to fridage er normalt tilstrækkeligt til at helbrede de fleste former for ømhed, så længe du ikke er ærligt såret. Hvis dine fødder er ømme, hovedet til puljen, elliptiske træner eller cykel for et par dage. Hvis du er helt smerte-og ømhed-fri efter to dage, kan du roligt genoptage din kørende program. Ellers fortsæt tværs af uddannelse, indtil din fod er smerte-fri.