| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordele ved træning med en romaskine

  En romaskine er et træningsredskab, der simulerer virkningen af ​​roning en båd. Uanset om du er hjemme eller på et træningscenter, ved hjælp af en romaskine er en af ​​de bedste træning du kan foretage, da det er en meget krævende form for motion, og giver mange fordele. Motion for alle aldre og evner

  Næsten alle på alle fitness-niveau kan træne med en romaskine, hvis du er nybegynder, bevare indstillingerne lave og arbejde dig op. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler endog en romaskine for ældre mennesker som en del af deres øvelse rutine. Brug en på gym eller derhjemme, mens du ser TV eller lytter til musik, med dens beroligende, gentagne bevægelser, kan romaskinen hjælpe med stress og angst reduktion
  Total Body Motion
  <. p> En romaskine udøver kroppens samlede ved at arbejde på alle de store muskelgrupper-ingen enkelt område er begunstiget. Musklerne i ryggen, overkrop og underkrop er styrket og tonet. Samt give styrketræning, der arbejder ud med en romaskine leverer også et tilsvarende beløb af krævende aerob træning og forbedrer udholdenhed. Denne alt-i-en workout er en enorm tidsbesparelse for dem med travle liv.
  Vægttab og Heart Health

  En regelmæssig aerob træning rutine på en roning Maskinen er en god måde at forbrænde fedt og tabe sig, metabolisme øges og ekstra kalorier er brændt på grund af den styrkede muskler behov flere kalorier til at opretholde dem. The American Heart Association anbefaler romaskinen som en effektiv måde at opretholde hjerte sundhed. Den intense træningsapparater får blodet pumpe hurtigere rundt i kroppen og styrker hjertet til at hjælpe med at forhindre hjertesygdomme senere.
  Low-impact motion

  Arbejde ud på en romaskine er en lav-effekt aktivitet og udøver led og muskler i en jævn konstant flow så der er ingen voldsomme stød påvirkninger til anklerne eller knæ. En romaskine er nyttigt for rehabilitering terapi efter en skade, fordi en bred vifte af kropsbevægelse er ansat, men træningen er ikke vægtbærende. For dem komme sig fra en skade, ville en romaskine være at foretrække at et løbebånd eller anden vægtbærende udstyr.
  Warning

  For at bruge en romaskine sikkert og effektivt, sikre, at du bruger god form og teknik, hvis du aldrig har brugt en før, få ekspert instruktion før brug for at få optimal sundhed og fitness fordele. Dårlig teknik kan resultere i skader og muskelskade. Hvis du har ryg eller knæ problemer, skal du kontakte din læge, før du begynder nogen form for romaskine træning tidsplan.
  Nær Referencer
    Centers for Disease Control og Forebyggelse
    American Heart Association
  Resources nær   Læs denne artikel på portugisisk
    Læs denne artikel UK English