| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vægttab og elliptiske

  Den bedste og sikreste måde at tabe sig og holde det ud, er gennem en ordentlig kost og konsekvent motion. Den grundlæggende nøglen til enhver vægttab program er motionsture. Den elliptiske er en af ​​de mest effektive maskiner til at bruge til hjerte-kar-træning og vægttab. Det hjælper med at forbrænde de samme kalorier som at køre ville uden ekstra pres på dine knæ og led. Fakta

  En elliptisk træner er en maskine designet til kredsløbstræning, der simulerer bevægelsen af ​​at køre uden at lægge pres på dine led og knæ. Det omfatter normalt kommer med flytning cykelstyret sammen med fodpedaler til at give brugeren en fuld legeme træning. Selv om det kan føles lidt akavet at bruge i første omgang, den elliptiske er lige så effektiv som et løbebånd eller stationær cykel.
  Effekter

  Cardiovascular uddannelse, såsom typen ske ved brug af en elliptisk maskine, er nøglen til enhver vægttab program. Cardio motion hæver din puls og kræfter blod til at pumpe gennem kroppen hurtigere. Som et resultat, vil du begynde at trække vejret tungt, sved og træt. Ud over de mærkbare virkninger på din krop, er kredsløbstræning den bedste måde at forbrænde kalorier, reducere fedt og øge dit stofskifte. En hurtigere stofskifte hjælper med at nedbryde den mad, du indtag snarere end butikken de ekstra kalorier som fedt.
  Aerob træning

  En af de mest basale måder at bruge en elliptisk for cardio er gennem aerob træning. Aerob træning består af opløftende din puls og holde det på et fast niveau ved at udøve på et statisk tempo. Aerob træning er god måde at hoppe starte dit stofskifte og begynde at brænde kalorier. Nøglen til en vellykket aerob træning er at vælge et tempo og modstandsdygtighed niveau, der er både vanskeligt, endnu ikke muligt at opretholde for varigheden af ​​træningen.
  High Intensity Interval Training

  Høj intensitet interval træning er en mere avanceret måde at bruge elliptiske for vægttab. Fordi det er mere vanskeligt og anstrengende på kroppen, høj intensitet interval træning er en mere effektiv måde at forbrænde fedt, kalorier og øge dit stofskifte end aerob træning. Den består af hastigt stigende din puls ved at arbejde så hårdt, som du kan på en vanskelig modstand niveau i en meget kort periode, og derefter hvile, indtil det næste sæt. For eksempel, vil du træne ved maksimal kapacitet i 25 sekunder og derefter slappe af og let pedal til et minut før de går hårdt igen.
  Time Frame

  de bedste resultater, bruge dine elliptiske tre til fire gange om ugen. Når du først finde ud af, starte med uddannelse for kun 15 minutter. Når du begynder at føle sig mere trygge, langsomt øge dit tempo og modstand. Derefter som du forbedre din kondition, begynder at tilføje 5 minutter ved en tid til din træning. Den optimale tidsramme for en uddannelse løsrivelse er 30 til 45 minutter.