| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Soloflex Øvelser

  Soloflex er et hjem gym alternativ, der har eksisteret siden 1978. Designet til at bruge tunge modstand bands kan bærbare system bruges til at arbejde stort set alle større muskel gruppe i kroppen. Maskinen kan omdannes til en række forskellige øvelser for den nederste del af kroppen, kerne og overkrop. Calf Raises

  kalv rejser bidrage til at tone og definere benene, især de lavere ben. For at gøre en kalv raise, have bænk på jorden kører vinkelret på linjen, på tværs af mainframe. Baren skal være i skulderhøjde. Stå på bænken, så dine hæle hængende, lavere end tæerne. Brug kugler af dine fødder til at oprejse, bar leverer modstand. Må tre sæt af 10.
  Dead Lift

  Dette er en anden god ben øvelse, der virker quadriceps. Har bar ned omkring knæet niveau, og bænken vinkelret, på tværs af mainframe. Bøj i knæene. Grab baren med armene strakt, og derefter rette dine ben, hæve bar op som du går. Gøre tre sæt af 10. Vær forsigtig med ryggen med denne øvelse, holde det stramt og lige.
  Donkey Press

  æsel pressen vil arbejde hele din ben, men er især gavnligt for lårmusklen. Med bænken i position, ligge på ryggen, fødderne op af maskinen, dit hoved går væk. Bøj knæene og placere dine fødder under baren. Hæve bruge dine ben til at udvide, og derefter bringe dem tilbage til bøjet. Må tre sæt af 10.
  Krop Curl

  Flytning op fra benene til kernen, kroppen curl er en god øvelse for mavemusklerne. Sæt bænken ved hældning. Læg dig ned på bænken og gribe belastningen pin over dit hoved. Udvid dine ben, og derefter krølle din krop, så dine fødder er 90 grader over dit hoved. Medbring din krop ned igen, men lad ikke din ben hvile på bænken, holde dem lidt over bænken i stedet. Gøre tre sæt af 10.
  Leg Bend

  Benbøjning virker meget lig kroppens krølle, kun til denne øvelse, bør benene være bøjet. Igen gøre tre sæt af 10.
  Bænkpres

  Bænkpres er en grundlæggende øvelse bruges til at arbejde overkroppen. Lig med ryggen på bænken og bar ned lavt brystet. Placer begge hænder på baren og push up til fuld forlængelse. Bring bar ned langsomt. Må tre sæt af 10, at hæve mængden af ​​resistens, som du går.
  Rowing

  Roning er en fremragende træning for skuldre og ryg. Sid ned nær slutningen af ​​bænken med benene skrævende ben vedhæftede fil. Tag fat i pivot arm, og med ryggen lige og stramme, trække pivot arm til din bod og derefter tilbage. Må tre sæt af 10.
  Pull-ups

  pull-ups er en perfekt måde at afrunde din træning, fordi mens de fokuserer på overkroppen, de også arbejde på kernen. For at gøre en pull-up, vend bar arm over og placer den i rillen på toppen af ​​mainframe. Tag fat i baren og løfte dig op, indtil din hage er over linjen. Sænk dig ned igen. Gør fem til 10 af disse, hæve beløbet, som du får stærkere.