| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges en cykel for en stationær motionscykel

  Bare fordi vejret er koldt og isnende betyder ikke, at du er nødt til at opgive uddannelsen på din cykel. Du kan gøre din cykel ind i en stationær cykel med et stykke udstyr, der kaldes en træner og ride hele vinteren i den varme og komfort i dit hjem. Undervisere vil koste mellem $ 300 for en stationær model og mere end $ 1.500 for en computer træner. Ting du skal
  Bike
  Bike træner
  Vis Flere Instruktioner
  1

  afgøre, hvilken type træner vil fungere bedst for dig. Der er tre grundlæggende typer af trænere.

  En grundlæggende stationær træner kræver ikke strøm. Disse har en stand, at du passer din hjul i og et svinghjul med en vægt, der giver dig mulighed for at øge eller mindske modstanden. Disse kan være den billigste form for træneren.

  Rollers kræver, at du afbalancere cykel, mens ridning, ligesom hvis du var ridning udendørs. Disse trænere har en mere naturlig, realistisk følelse, men vil kræve en højere færdighedsniveau end en stationær træner.

  Computer trænere ligner den grundlæggende stationære træner, men er udstyret med elektronik, der kommunikerer med din computer. De kommer også med interaktiv 3D-software. Du kan se dit TV eller skærm for at se et spor og få information såsom mængden af ​​resistens, pedal slagtilfælde analyse og coaching tips. Disse trænere er for mere seriøse ryttere, og kan være meget dyrt.
  2

  Køb en træner. Du kan finde dette udstyr på cykel butikker eller online. Du kan tjekke de rubrikannoncer for brugt udstyr til at spare nogle penge.
  3

  Opsæt dit udstyr. Find et sted i dit hjem, hvor cyklen ikke vil være i vejen og kan holde oprettet. Du skal have tilstrækkelig ventilation og en plan overflade. Afhængigt af hvilken type af træner du har købt, vil setup varierer. Se producentens anvisninger.
  4

  Varm op. Klatre på din cykel og varme op med et langsomt tempo i ca 15 minutter.
  5.

  Ride. Du kan prøve en interval træning, hvor du varierer din hastighed fra meget hurtigt i 30 sekunder og lidt langsommere for de næste 30 sekunder. Gentag intervallerne, tilføjer 30 sekunder til den hurtige hastighed hver gang, indtil du kan ride i tre minutter ved denne hastighed.
  6

  Cool ned. Langsom dit tempo til at køle ned i 10 til 15 minutter.