| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Resistance bands med isometriske øvelser

  isometriske øvelser er forskellige fra mange andre modstand træning. I de fleste træning, virker musklen mod modstand. Med isometriske øvelser, forbliver musklen på plads, mens modstanden virker på det. Selv om de fleste modstand band øvelser er beregnet til at bruge hele spektret af bevægelse, er det muligt at bruge dem til at få en solid isometrisk øvelse session. Isometrics Basics

  For enhver isometrisk øvelse, bøj ​​en muskel vis procentdel af sit sortiment af bevægelse. Hold den der mod modstand indtil det begynder at træthed. Slap for en langsom optælling af 10, og derefter gentage. Husk at trække vejret, mens du holder musklen i stedet (dette vil være sværere end du tror)

  Her er et eksempel isometrisk øvelse:. Hold hænderne sammen, som om at klappe. Tryk dem mod hinanden så hårdt, som du kan for en optælling af 10. Det er den grundlæggende idé.
  Resistance Band Basics

  modstand band er en længde af gummi slanger, hovedsagelig lidt festlig-up kirurgisk slange. Kommercielle modeller har ofte håndtag fastgjort til hver ende. Som du strække røret, er det modstandsdygtig over for yderligere stretching, og dermed give den modstand styrke-building øvelser kræver. Som modstand band programmer er vokset mere populære, har bands af forskellige styrker blevet produceret. Så snart man bliver for let, kan du købe stærkere en til at gøre yderligere fremskridt.
  Doing Isometrics Med din modstand Bands

  Nøglen til isometrisk træning med modstand bands er at stoppe på et tidspunkt i den sædvanlige vifte af bevægelse. Resistance bands arbejde stor for dette, da de ikke er afhængige af tyngdekraften til at skabe modstand.

  For eksempel oprette din modstand band til at gøre en biceps curl (fod stående på midten, den ene hånd gribende hvert håndtag , trække dine hænder mod din skulder). Stop bevæge sig, når dine hænder er halvvejs til dine skuldre. Hold dem lige der, indtil de bare begynde at ryste. Slip langsomt.

  Andre øvelser, du kan bruge denne teknik med bl.a. militær (skulder pressen), triceps extension, bryst presse, benstrækker, lunges og laterale rækker. For hver af disse, stopper ved forskellige steder i vifte af bevægelse og bare holde, modstå trækket fra den modstand bandet.