| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Schwinn Motionscykel Dele

  Schwinn blev grundlagt i 1895 og beskriver sig selv som "et amerikansk ikon" for sin mangeårige mærke af cykler. Virksomhedens omdømme omfatter dets rekreation og fitness-udstyr til hjemmet og fitnesscenter. Motionscykler fra Schwinn vil have lignende dele, uanset detailprisen på cyklen. Rammekonstruktion
  Schwinn motionscykler har forskellige funktioner, der gør dem behagelige og sikker for deres brugere.

  Rammer af Schwinn motionscykler er konstrueret af metal rørkonstruktion, som giver styrke og giver mulighed for tilpasning af design i produktion. Alle Schwinn øvelse bager omfatter en base støtte til at holde cyklen oprejst og på plads, hvorvidt det er i brug. Hver af Schwinn s opretstående cykler til rådighed i august 2010 har bageste stabilisatorer og ramme levellers, der tillader brugeren at foretage justeringer på ujævne overflader.
  Designet Seating

  en række sundhedsmæssige problemer kan opstå fra Cykelstole uanset om de er på en standard eller motionscykel. Svampet Wonder, en producent af Cykelstole, beskriver de problemer som "trykpunkter som placerer usund pres på prostata, irritere urinrøret, beskadige pudendus arterier og dorsale nerver, og forårsage udvikling af cyster på halebenet." Schwinn har arbejdet på at udvikle sæder, der ikke kun løse problemerne, men også er meget mere komfortabel. SchwinnFitness beskriver sæde til Schwinn Airdyne motionscykel som en "ekstra polstret, anatomisk korrekt sæde."
  Display udlæsning

  Display readouts tillader borgerne at spore relevante oplysninger til den tid brugt på at træne. Schwinn Airdyne motionscykel omfatter skærme til detaljerede oplysninger om tid, distance, kalorier, kalorier i timen, RPM, arbejdsbyrde og puls. Andre Schwinn motionscykler må kun omfatte et par af de readouts baseret på omkostningen af ​​cyklen.
  Styr

  en motionscykel, styret er ikke nødvendige for styring , men bruges af cyklisten som støtte i løbet af en træning. Schwinn modeller 120 og 140 opretstående cykel har justerbare styr, der gør det muligt for brugeren at bestemme et komfort niveau. Schwinn Airdyne motionscykel har styret som bevæger sig i en frem og tilbage bevægelse med det formål at tilføje en træning af overkroppen.
  Fodpedaler

  Fodpedaler på en øvelse cykel er strengt et middel til at give bevægelse til brugerens ben. Men pedal design er nøglen til komfort og brugervenlighed for en Schwinn motionscykel. Bredere pedaler gør det lettere for rytteren at opretholde behagelige fod positionering. Stropper på pedalerne forhindrer fødderne i at glide ud af sted i løbet af en træning. Den Schwinn 140 Upright Bike byder brede pedaler.
  Bonusmateriale

  Schwinn tilføjer læsning stativer og vand flaskeholdere til et par af sine motionscykler. Disse er små funktioner, der kan gøre en stor forskel for cykel brugere. Læsning passerer tid, hvilket kan gøre det lettere at opretholde regelmæssige træning tidsplaner. En nem at nå vandflaske forhindrer bryde fra rutinen til hydrat. Den Schwinn 140 Upright Bike er udstyret med både en læsning rack og vand flaskeholder. Andre modeller har den ene eller den anden.