| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Strength Train med motion Bands

  "Hvis du ikke gør noget for at erstatte den muskelmasse du taber, vil du øge andelen af ​​fedt i kroppen," siger Mayo Clinic Edward Laskowski, MD. At få muskler og sænke dit fedtprocent, resistente bands eller modstand slanger er et nyttigt workout værktøj. Motion bands vil give en sikker og effektiv styrke-træning træning. Instruktioner
  1

  Grab begge håndtag af en øvelse band, og træd på båndet med begge fødder. Udvide din holdning, som vil give nok spænding til at yde modstand. Træk i håndtagene med håndfladerne opad til en biceps curl. Luk din stance, og løft bands opad for en overhead presse. Løft armene ud til hver side for en lateral raise. Hæve armene opad til skulderhøjde for en front raise.
  2 Brug motion bands for en lavere organ styrke-træning træning.

  Stå på modstand band med den ene fod, og tage din anden fod og skub bandet tilbage. Sid på en bænk eller stol og pak den modstand bånd omkring den ene fod og skub udad, mens du holder på hver ende. Stå på øvelse band med fødderne skulder bredde fra hinanden, og hold i håndtagene i en halv-biceps curl mens hugsiddende.
  3

  Udfør to eller tre sæt af modstand band øvelser med 10 eller flere gentagelser. Tag en pause mellem øvelserne for at undgå overanstrengelse og skade.
  4 Tykkere motion bands vil give en mere modstandsdygtig træning.

  Juster vanskeligheder og niveau af resistens ved at udvide din holdning på modstand bands, og vælg dem med tykkere rør til en mere modstandsdygtig træning. Arbejde op til en stærkere modstand ved at gøre regelmæssig modstand band træning.
  5.

  Køb en workout video med øvelser specielt til modstand bands. Motion videoer vil give en række øvelser og visuelle instruktioner til modstand bands.
  6 Gå til gymnastik for at lære at bruge motion bands.

  Deltag i et motionscenter, der giver klasser ved hjælp motion bands. Hyre en personlig træner for private instruktioner om, hvordan du bruger modstand bands.
  7. Læs en bog om styrketræning med motion bands.

  Gå på biblioteket eller købe en bog om modstand bands, der har billeder af træning.