| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan kan drage fordel Bikram Yoga

  Yoga er blevet sammenlignet med et løg. Som du udvikle en fast praksis, lagene af fordele langsomt skræl væk og afslører sig selv til dig. Følg disse trin for at starte peeling din løg med Bikram yoga. Ting du har brug
  Yoga mat
  Vand
  Yoga tøj
  Håndklæder
  Vis Flere Instruktioner
  Drej fordelene Into Goals
  1

  Forøg din fleksibilitet. Bikram yoga strækker og styrker musklerne, fremme forlængelse og muskeltonus.
  2

  berolige dit sind. Yoga er meditativ bevægelse kombineret med udgivelsen af ​​tanken og tilknytning.
  3

  Rens din krop. Yoga asanas eller påfører, blev udviklet i Indien tusinder af år siden af ​​yogier på jagt efter måder at forebygge sygdom, gavner sundheden og øge fordøjelsen og elimination.
  4

  Attain en sund glød. Den omhyggelige ånde brugt i Bikram yoga menes at være ansvarlig for den smukke glød på elevernes hud. Som du forlænge og uddybe din vejrtrækning bliver blodgennemstrømning stiger og næringsstoffer frigives til blodbanen forårsager et rosenrødt skær.
  5.

  Beskyt dit helbred. Yoga menes at bekæmpe ældningsprocessen, som omfatter sårbarheden over for skade, da vi bliver ældre. Bikram yoga arbejder for at beskytte ryggen og rygsøjlen især og understreger lige balance i væv, muskler og knogler i kroppen.
  6

  Udvikle din intuition. På grund af den vægt på at opnå ro i sindet, kan Bikram yoga sætte dig i kontakt med din sande, indre natur.
  Besøg en Bikram Yoga klasse
  7

  Kig efter klasser beskrevet som hot yoga. Dette er et synonym for Bikram fordi alle Bikram klasser er opvarmet til 105 grader F og 50 procent luftfugtighed.
  8

  Forbered klassen. Bær lys, minimal tøj og bringe vand, håndklæder og en sved band for dit hoved.
  9

  Fortæl læreren du er en ny elev. Typisk vil lærerne spørge eleverne, om de er nye, men hvis de ikke gør det, skal du sørge for at rådgive dem, så de kan give dig ordentlig vejledning.
  10

  Tag det roligt. Må ikke nogensinde tvinge arbejdsstillinger eller forsøge at simulere de evner af de mennesker omkring dig. I yoga, er det vigtigt at lytte til din krop, så du ikke skader dig selv.