| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Bikram Yoga Poses Energizing Ligesom Sleep?

  Regelmæssig praksis af yoga, uanset om Bikram eller andre stilarter, kan resultere i en række mærkbare forbedringer, fra mere frisk og ungdommeligt udseende hud til forbedret funktion af indre organer. Hvis du har været følelse træt eller groggy sidst, kan du prøve at indarbejde en Bikram yoga klasse eller andet sted i din almindelige træning rutine gennem ugen, fordi det bare kan øge din energi niveauer, forlader du føler som forfrisket og styrket som du ville fra en god nats søvn. Om Bikram Yoga

  Bikram yoga blev udviklet i slutningen af ​​det 20. århundrede af Bikram Choudhury og består af 26 konkrete yogastilling øvelser. Bikram yoga klasser er udført i et rum med temperaturen indstillet til omkring 105 grader Fahrenheit, med et gennemsnit på 50 procent relativ fugtighed. Udførelse engagementer i et opvarmet rum siges at forbedre fleksibiliteten, gør kroppen i stand til at bevæge sig mere frit og dybt ind i hver pose.
  Energy-Øget Fordele

  Bikram yoga er siges at øge energi-niveauer, bidrage til at klare sindet og styrke hele kroppen, samt øge iltoptagelsen. Øve Bikram yoga ikke kun hjælper til at øge kroppens iltforsyning, men også lærer dig, hvordan du bruger denne ilt mere effektivt ved at styre åndedrættet. Når ordentlig vejrtrækning teknikker udnyttes, er ilt transporteres mere effektivt gennem kroppen. Bikram yoga er også siges at hjælpe med at lindre træthed og forbedre kognition, giver mulighed for bedre fokus og øget energi og bevidsthed.

  Andre fordele

  Udover midlertidigt energigivende dig ligesom søvn, kan Bikram yoga tilbyde andre betydelige sundhedsmæssige fordele. Regelmæssig praksis af Bikram kan øge koncentrationen, hjælper du føler dig fyldt med energi og forfrisket. Den hævede temperaturen i rummet øger antallet af forbrændte kalorier per session, hjælper dig med at forbrænde kropsfedt hurtigere. Bikram yoga er også æret for at hjælpe til at stimulere de store organer og blodgennemstrømningen i kroppen, forbedre organ funktion og kroppens evne til naturligt fjerne giftstoffer.
  Overvejelser

  Bikram yoga klasser bør kun ledes af certificerede Bikram lærere, for at sikre, at stillingerne bliver udført korrekt og sikkert. Selv om energi-styrke effekter af Bikram yoga er imponerende, er det stadig vigtigt at opretholde en ordentlig søvn tidsplan. En fuld nattesøvn på otte til 10 timer er anbefalet, og det er desuden en fordel at forsøge at holde en regelmæssig sovende mønster for at maksimere energi niveauer gennem dagen.