| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Mula Bandha Issues

  Mula bandha er en proces om at stoppe en ødsel strøm af energi fra dit bækken til ydersiden og er en primær målsætning for praksis af yoga. Principperne for bandha fremme omlægning af denne energi internt fra forskellige dele af din krop til hjertecenter. Når denne energi møder hjertecenter, yoga praktiserende læge føles at blive åndeligt centreret. Om

  Mula bandha er den første bandha eller energi stopper, bruges til at styre den uøkonomiske udadgående strøm af prana eller positiv energi. TPerform denne bandha ved at placere en trykken i bækkenbunden, engagerende dine muskler fra balderne til navlen. Brug denne tæthed alene eller når du udfører andre yogastillinger. Dette hjælper med at støtte rygsøjlen og øger muskelstyrken i bækken og hofte områder. Når de udføres med de andre bandhas, Mula bandha dirigerer din prana op gennem dit bækken og hofter og ind i dit hjertecenter.
  Finde Mula Bandha

  For at udføre mula bandha , yoga participantst engagere bækkenet fra balderne til navlen. Flere stillinger kan hjælpe dig med at finde engagement mula bandha. I Tadasana eller Mountain Pose, du står med fødderne hip-afstand fra hinanden og derefter inhalere, presning dine hofter tilbage mod din rygsøjle. Når du ånder ud, du trykker dit bækken fremad igen. Gør dette flere gange, vil hjælpe dig med at finde en neutral bækken holdt fast og er forbundet med mula bandha. Når du har fundet det, når man står neutralt i Tadasana, dit bækken og nederste halvdel vil føle sig meget stabil.

  Fysiske Issues

  Mange af de spørgsmål forbundet med Mula bandha er forårsaget på grund instruktører ikke underviser det ordentligt eller endda overhovedet under yoga instruktioner. Uden at finde Mula bandha før du laver stillinger der udøver bækkenbunden kan muskel stamme i bækkenbunden der opstå inkontinens. Fordi Mula bandha hjælper med at fremme spinal stabilitet, der udfører Mula bandha forkert, eller ikke klarer det på alle, kan øge mængden af ​​stress på din ryg i visse yogastillinger.
  Energy Issues

  Mula bandha er den første af de tre bandhas, eller energi låse, udført i yoga. Praktiserende bruge disse låse til at forhindre unødvendige og uøkonomiske strøm af energi ud af kroppen, mens du gør yogastillinger. Selvom du kan gøre dem hver for sig, når de udføres sammen, er Mula bandha er uropført lås og skal have en stærk basis for at udføre Uddiyana og jalandhara bandhas. Når Mula bandha udføres ikke korrekt, det kan forhindre strømmen af ​​prana eller energi op fra bækken gennem ribbenene og ind hjertecentret, hvilket er et hovedmål for mange yoga udøvere.