| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Antag Toe Stand Pose i Bikram Yoga

  Bikram Yoga består af 26 grundlæggende stillinger, der praktiseres i en bestemt rækkefølge at fuldt ud at optimere udnyttelse af hver enkelt muskler, sener og knogler i en persons krop. Det tolvte kropsholdning, eller asana, i denne form for yoga er tå stå stille eller Padangustasana. For dem, der lige er startet ud med praksis i Bikram Yoga, kan tå stå være en meget vanskelig at opnå. Men som du bliver mere fortrolig med processen, det bliver lettere og lettere at komme ind og ud af stillingen. Det siges, at denne stilling ikke alene styrker mavemusklerne, hofter, knæ, ankler og tæer, men også gør underværker for sindet, der skaber balance og fokus, der kan oversætte til dit daglige liv. Selvom dette udgør typisk udføres i forhold til Bikram Yoga, det er helt muligt at tilføje dette til din daglige praksis, uanset hvilken form for yoga, du observere. Ting du skal
  Yoga mat
  Løse, behageligt tøj
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Stå på måtten med fødderne sammen, og sørg for at din store tæer er rørende og dine hæle er noget spredt fra hinanden. Jævnt balance din vægt gennem lårene, kalve, ankler og fødderne.
  2

  Gør din lår fast som du tænder dem indad. Samtidig, forlænge din rygsøjle fra halsen ned til halebenet.
  3

  Roll dine skuldre tilbage og løfte din brystkasse, og holder din brystbenet lige og vinkelret på gulvet, indtil din brystet er åbent. Sørg for, at når du løfter din brystkasse, at det er bare en elevator, ikke en push fremad med en elevator.
  4

  Lad armene hænge ned til din side, holde dem afslappet.

  5

  Ret din hals, balancering dit hoved ligeligt mellem dine skuldre, indtil din hage er parallel med gulvet. Find en plet på væggen lige over dig, hvor du kan naturligvis fokusere dit blik, og stadig holde det blødt.
  6

  Løft højre ankel, holde tæerne pegede, og krydse den over venstre låret lige over knæet, så både højre hofte og højre lår til at åbne en smule.
  7

  Bøj albuerne og tegne håndfladerne sammen foran dig med fingrene peger mod himlen. Dine underarme vil næsten være parallelt med gulvet.
  8

  Som du indånder, langsomt bøje venstre knæ, indtil låret er parallel med gulvet, og din balde kommer til at hvile på hælen af ​​din venstre fod . Samtidig, engagere dine mavemuskler til støtte i bevægelse.
  9

  Hold denne position i 60 til 90 sekunder.