| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Sequence Bikram Yoga Poses

  Bikram yoga er en form for yoga, der koncentrerer sig om et par forskellige sekvenser, der styrer hele din krop gennem en fuld yoga træning. Der er 26 rejser i alt, men de kan ikke bare udføres i vilkårlig rækkefølge. Der er specifikke sekvenser, der er designet til at sikre din krop får alle de korrekte helbredende fordele. Denne artikel vil vise dig, hvordan du sekvens Bikram yogastillinger Ting du skal
  Yoga mat
  Vis Flere Instruktioner
  Sådan Sequence Bikram Yoga Poses
  1

  Vurdere nøjagtigt, hvilken del af kroppen, du ønsker at fokusere på, og hvor meget tid du vil afsætte til dit arbejde ud. Hvis du ønsker at arbejde primært på dine mavemuskler, så vil du starte med at kigge på kun gulvet udgør. Hvis du ønsker at arbejde din overkrop, arme eller quadriceps muskler, stående Bikram udgør bør undersøges først. Hvis du går efter den samlede arbejde ud, Bikram starter med stående positioner, og derefter ordet udøver sidst, omfatter omkring 90 minutter.
  2

  Drej stuetemperatur op til mindst 98,6 grader. Et centralt element i Bikram Yoga er varmen. Den matchende varme giver din krop til at være mere flydende og fleksibel, da det går igennem, hvad rækkefølge, du vælger. Du kan sveder meget afhængigt af luftfugtigheden i dit værelse, men varmen er nøglen til at høste de fuldstændige fordele af Bikram Yoga.
  3

  Udfør to pranayama vejrtrækning udgør først. Uanset hvilken rækkefølge du går igennem, skal du være ved at trække vejret ordentligt. Det vil hjælpe dig med at få akklimatiseret til varmen i rummet og forberede dig til den kommende udgør.
  4

  Udfør Bikram yogastillinger i orden, uanset hvad du koncentrerer sig om. For eksempel kan du vælge kun at arbejde ud af din hoftebøjer muskler. Den Stående Bow Pulling udgør, og Balancing Stick udgøre er virkelig gode til at arbejde ud din hofte flexors. Men du er nødt til at gøre dem i den rækkefølge, præcis, eller du kan miste det fulde udbytte af Bikram Yoga. Hvis du gør tre eller alle 26 Bikram yogastillinger holde dem i orden.