| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Deltag i en Bikram Yoga Class

  Bikram yoga er vokset i popularitet i de seneste år på grund af en øget vestlig interesse i yoga. Deltag i en Bikram klasse og se, om denne stil yoga er det rigtige for dig. Ting du skal
  Yoga Mat
  Non-stick dækning for mat
  Water
  Håndklæder
  Layered tøj
  Vis Flere Instruktioner
  Deltag i en Bikram Yoga Class

  1

  Check med lokal Bikram yoga studios. De fleste Bikram yoga undervises ved en officiel, sanktioneret Bikram studio på grund af den særlige karakter af praksis.
  2

  Kom forberedt. Bring lag tøj, som du kan fjerne så du varme op. Du bør også have en god attitude, håndklæder, en skridsikker dækning for din mat og vand.
  3

  Tænk på dit engagement niveau. Hvis du bare eksperimenterer for at se, om Bikram er den rigtige form for yoga for dig, købe en klasse eller en lille klasse serie. Når du har besluttet, at Bikram er dit valg af studie, vil de fleste studier tillade dig at købe ubegrænset månedlige klasser, eller en årlig serier.
  4

  Vid, at det kommer til at være meget varm. Bikram klasser generelt opvarme asana eller praksis plads til 105 grader F med 50 procent fugtighed.
  5.

  Lær rutinen. Bikram yoga følger en sæt sekvens af 26 asanas eller stillinger med 2 åndedrætsøvelser. Det er altid sekvensen, og der er ingen variation i ægte Bikram yoga.
  6

  Nyd den all-level praksis. Bikram klasser omfatter alle niveauer og evner i ét rum, så du sandsynligvis vil øve med begyndere og avancerede studerende.
  Find Bikram Yoga
  7

  Overvej private undersøgelse. Yoga instruktører er til rådighed for privat undervisning eller instruktion af mindre grupper. Selvfølgelig er denne type undervisning også dyrere end at tage en enkelt gruppe klasse.
  8

  Kig efter klasser beskrevet som "hot" yoga. Dette er ofte et synonym for Bikram klasser og vil sandsynligvis bære lignende sekventering og temaer stammer fra Bikram undervisning, såsom forhøjede temperaturer.
  9

  Tjek yoga magasiner. Magasiner som Yoga Journal har landsdækkende cirkulation og er nemme at finde. Du kan kontrollere yoga lister eller reklamer for Bikram klasser (se Resources nedenfor).
  10

  Tal med andre yoga studios. Studios fokuseret på Iyengar, Astanga eller Kundalini yoga kan have referencer til lokale studios og lærere i Bikram.